Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Kaupungin palvelupiste Serveri palvelee asiakkaita laajennetuin aukioloajoin

5.2.2020

Kaupunki laajensi palvelupiste Serverin palveluaikaa vuoden alusta. Palvelupiste Serveri on avoinna maanantaista torstaihin klo 8–15.30 sekä perjantaisin ja arkipyhien aattopäivinä klo 8–14. Serverissä asiakkaita palvelevat asiakassihteerit Terttu Tammelin ja Mika Virtanen.

Palvelupiste Serverin palvelut

Palvelupiste Serverissä asiakassihteerit antavat tietoa ja neuvontaa kaupunkilaisille.  Palvelupisteestä voi mm. noutaa kaupungin lomakkeita ja sinne voi myös jättää hakemuksia. Serverissä päivitetään liikuntatilojen kulkukortteja, jaossa on kaupungin esitteitä ja myynnissä joitakin Karkkila-aiheisia tuotteita, mm. kirjallisuutta. Serverin asiakassihteerit hoitavat myös kaupungin puhelinvaihdetta (09 4258 3600). Se on avoinna maanantaista torstaihin klo 8–15.30 sekä perjantaisin 8–14. Lisäksi Mika Virtanen hoitaa varhaiskasvatuksen laskutusta, maksupäätöksiä ja palveluseteliasioita.


Palvelupisteessä on maksuton internetyhteys asiakkaiden hyötykäytössä, sekin aamuisin klo 8 lähtien. Asiakassihteerit hoitavat myös kaupungin sähköistä ilmoitustaulua  https://www.karkkila.fi/kuulutukset.asp. Erityislakien vaatimat julkiset kuulutukset julkaistaan lisäksi kaupungintalon 2. kerroksen yläaulassa olevalla ilmoitustaululla. Kuulutuksiin liittyvät aineistot ovat nähtävillä palvelupiste Serverissä. 


Kuva: Palvelupiste Serverissä asiakkaita palvelevat asiakassihteeri Terttu Tammelin (oikealla) ja asiakaspalvelusihteeri Mika Virtanen (kuvassa vasemmalla). Kulku kaupungintalolle ja palvelupiste
 Serveriin kaupungintalon pääoven kautta

Palvelupiste Serveri palvelee kaupungintalon 2. kerroksessa, osoite on Valtatie 26 D. Kulku kaupungintalolle tapahtuu kaupungintalon pääovesta veturiaulan ja Serverin kautta.  Yhteyden palvelupiste Serveriin saa puhelinnumerosta 09 4258 3755 ja sähköpostilla palvelupiste@karkkila.fi

Pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa asioivat henkilöt voivat käyttää portaikon vieressä olevaa hissiä. Kaupungintalon toimistot sijaitsevat 2. kerroksessa ja ovat avoinna arkisin klo 9 - 15. Erikseen sovittaessa voidaan vierailla myös muuna aikana. 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi