Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Työväenopistolla tarjolla etäluentoja torstaina 4.3. sekä varattavissa opastusta Google Meetin käyttöön

1.3.2021

Karkkilan työväenopiston kevätlukukausi käynnistyi 11.1. alkaneella viikolla. Kurssitarjontaan voi tutustua ja kursseille ilmoittautua myös kesken opetuskauden netissä osoitteessa www.opistopalvelut.fi/karkkila, tai työväenopiston toimistoon (tyovaenopisto@karkkila.fi, puh. 044 767 49 34).

Ikäihmisten yliopisto torstaina 4.3.: Miten uutiset politiikoista syntyvät?  

Karkkilan työväenopiston ikäihmisten yliopisto kokoontuu verkkoluentona torstaina 4.3. klo 14–15.30. Luennoitsijavieraana on politiikan toimittaja ja tietokirjailija Lauri Nurmi, joka kertoo työstään ja poliitikoista kertovien uutisten syntymisen vaiheista. Luento järjestetään etäyhteydellä Google Meetin kautta osoitteessa meet.google.com/pvj-pkmv-xvr. Yhteys avataan n. 15 minuuttia ennen luennon alkua. Osallistumista varten tarvitaan älylaite (puhelin, tabletti) tai tietokone sekä toimiva nettiyhteys. Luennolle on vapaa pääsy ja osallistua voi kuka tahansa. Tarkempia ohjeita ja linkin saa tarvittaessa myös toimistosta (tyovaenopisto@karkkila.fi, 044 767 49 34). 


Verkkoluento populismista torstaina 4.3. 

Työväenopiston avoimella verkkoluennolla torstaina 4.3. klo 17.30–19 aiheesta "Halla-aho, Soini ja perussuomalaiset – mistä populismissa on kyse?" luennoi Lauri Nurmi, jolta on ilmestynyt kirjat Jussi Halla-aho – Epävirallinen elämäkerta ja Perussuomalaisten hajoamisen historia sekä yhdessä Matti Mörttisen kanssa kirjoitetut Sauli Niinistö – Mäntyniemen herra ja Antti Rinne – Koko tarina. Nurmi on palkittu myös Suomen Kuvalehden journalistipalkinnolla vuonna 2017. Luennolle on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Google Meetissä järjestettävälle luennolle pääset osoitteessa meet.google.com/cyp-nhst-exy. Tervetuloa!


Opastusta Google Meetin käyttöön ajanvarauksella

Karkkilan työväenopiston opetuksesta suurin osa toteutuu tällä hetkellä etäopetuksena. Opetusjärjestelyt vaihtelevat eri kursseilla, mutta yleisimmin etätapaamiset järjestetään Google Meet -ohjelman kautta. Sen käyttöön tarvitaan älypuhelin, tabletti tai tietokone, nettiyhteys ja sähköpostiosoite. Halukkaiden on mahdollista varata opistolta henkilökohtainen, n. 30 minuutin opastusaika ohjelman käyttöön omalla laitteella. Opastusajan voi varata joko puhelinaikana tai lähitapaamisena opistotalolla (Anttilankatu 8), turvavälit ja rajoitukset huomioiden. Maskin käyttö lähiopastuksen aikana on pakollista. Ajanvaraukset ja tiedustelut työväenopiston toimistosta (tyovaenopisto@karkkila.fi, puh. 044 767 49 34). Karkkilan työväenopiston lähiopetus on keskeytetty 31.3. saakka. 
Karkkilan kaupungin koronarajoitukset jatkuvat maaliskuussa. Monet opiston kurssit toteutuvat etäopetuksena, mutta osalla opetusta peruuntuu tai siirtyy keväälle. Lähiopetuksessa jatkavat nuorisoteatteri ja ne musiikin kurssit, joissa opetus on yksilöopetusta. Opiskelijoita tiedotetaan kurssikohtaisesti tekstiviesteillä viikon 8 aikana. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat opiston toimistossa (tyovaenopisto@karkkila.fi) ajan tasalla.

Etäopetuksen toteuttamistapa vaihtelee eri kursseilla, mutta yleisimmin etätapaamiset järjestetään Google Meet -ohjelman kautta. Google Meetin käyttöön tarvitaan älypuhelin, tabletti tai tietokone, toimiva nettiyhteys ja sähköpostiosoite. Ohjelman käyttöön voit ladata kirjalliset ohjeet tästä linkistä. Tarvittaessa niitä voi pyytää myös työväenopiston toimistosta (tyovaenopisto@karkkila.fi) ja paperisena opistotalolta (Anttilankatu 8, puh. 044 767 49 34).

Tiedotetta päivitetty 1.3.2021 / ns

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi