Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Nyhkälänharjulla juhlittiin lähiliikuntapaikan avajaisia upeassa syyssäässä sunnuntaina 13.9.

15.9.2020

Nyhkälänharjun lähiliikuntapaikan virallisia avajaisia juhlittiin sunnuntaina 13.9. aurinkoisessa ja upeassa syyssäässä. Juhlissa oli runsaasti urheilijoita ja muita kentästä kiinnostuneita tutustumassa paikkaan ja sen tuomiin uusiin liikuntamahdollisuuksiin. Turvavälit säilyivät hyvin koko iltapäivän ajan, tapahtumassa noudatettiin THL:n ja OKM:n ohjeita ja suosituksia.

Juhlallisessa ohjelmaosuudessa kentän avajaisnauhan leikkasi Palloliiton olosuhdepäällikkö Tero Auvinen. Kaupunkia seremoniassa edustivat kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Mia Sundström, teknisen lautakunnan puheenjohtaja Tapani Ylihärsilä ja kaupunkikehitysjohtaja Kari Setälä. Tapahtuman juontajana toimi valtuuston puheenjohtaja Mika Tallgren. 

Juhlassa upeita laulu- ja soittoesityksiä avajaisyleisölle tarjosi Karkkilan yhteiskoulun yhdeksännen luokan valinnaisen musiikin ryhmä opettajansa Anna Tallgrenin johdolla sekä tapahtuman juontanut Mika Tallgren. 

Avajaistapahtumassa toimintaansa esittelemässä olivat Karkkilan jalkapalloseura, Karkkilan Poikien lentopalloilijat ja Karkkilan Poikien yleisurheilijat, Karkkilan Urheilijoiden koripalloilijat, Karkki-Rasti, Karkkilan Sisu Thaiboxing Club ja Karkkilan frisbeegolfkerho. Urheiluseurat esittelivät lajiaan ja toimintaansa omalla toimintapisteillään, missä oli mahdollisuus päästä myös kokeilemaan itse. Tapahtumassa nautittiin aidosti liikunnan riemusta. 

Avajaisissa pelattiin myös ystävyysjalkapallo-ottelu, jossa Karkkila kaupungin henkilöstöstä ja luottamushenkilöistä koottua joukkuetta vastassa oli urheiluseurojen yhteisjoukkue. Jalkapallopeli päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen seurojen voittoon 8-1. 

Tapahtumassa oli myös kahvio ja makkaramyyntiä. Kentällä pelattiin tilaisuuden lopuksi pesäpallo-ottelu, johon kaikki halukkaat saivat osallistua.

Iso kiitos kaikille tapahtuman kävijöille ja mukana olleille urheiluseuroille! 

Käytetään Nyhkälänharjun monipuolista lähiliikuntapaikkaa aktiivisesti yhdessä ja nautitaan liikunnan riemusta! Kuva: Yleiskuva avajaisjuhlista Nyhkälänharjulta kuvattunaKuva: Anu Frosterus-Setälä 
Avajaisjuhlien juhlallisessa ohjelmaosuudessa kentän avajaisnauhan leikkasi Palloliiton olosuhdepäällikkö Tero Auvinen (kuvassa keskellä). Kaupunkia seremoniassa edustivat kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Mia Sundström (toinen vasemmalta), teknisen lautakunnan puheenjohtaja Tapani Ylihärsilä (toinen oikealta) ja kaupunkikehitysjohtaja Kari Setälä (vasemmalla). Tapahtuman juontajana toimi valtuuston puheenjohtaja Mika Tallgren (kuvassa oikealla). Kuva: KaPon yleisurheilijoiden pisteellä sai testata mm. esteiden yli hyppimistäKuva: Thaiboxing Clubin pisteen näytösotteita


Kuva: KaPo lentopallon toimintapisteKuva: KaU koripallon toimintapiste


Kuva: Kaupungin ja urheiluseurojen välinen jalkapallo-ottelu käynnissä


Kuva: Myös frisbeegolffia sai testata Nyhkälänharjun lähiliikuntapaikan avajaisissa
Kuva: Lähtöpiste Karkki-Rastin järjestämälle suunnistusreitille


Kuva: Temppurata


Kuva: Karkkilan jalkapalloseura
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi