Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Vapaa-aikatoimen kohdeavustukset vuodelle 2020 myönnetty

12.10.2020

Karkkilan kaupungin vapaa-aikalautakunta on myöntänyt yhteensä 16 969 euroa vapaa-aikatoimen kohde- ja tila-avustuksina. Kaupungin talousarvioon vuosittain varattavalla avustusmäärärahalla tuetaan kaupunkilaisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavaa toimintaa. Avustuksia voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, sekä yksityiset henkilöt ja toimintaryhmät, mikäli toiminta on yleishyödyllistä ja avustussäännön mukaista. 

Yhteensä avustuksia haettiin 29 kohteeseen ja tukea myönnettiin 23 hakijalle. Suurin osa avustusmäärärahasta (39 %) kohdentuu tilavuokriin. Muita avustettavia kohteita ovat yhdistysten toimintaa vahvistavat koulutukset ja kurssit, liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritapahtumat, leiritoiminta ja vanhusten toimintakyvyn tukeminen. Saapuneiden avustushakemusten yhteenlaskettu summa oli yli 51 000 euroa. Vapaa-aikalautakunnan avustusmääräraha vuodelle 2020 on 17 000 euroa.

Kohdeavustukset ovat haettavissa kahdesti vuodessa: ensimmäisessä hakuvaiheessa joulu-tammikuussa ja täydennyshaussa kesä-heinäkuussa. Koronatilanteen vuoksi ensimmäisen vaiheen hakemukset käsiteltiin vuonna 2020 täydennyshaun yhteydessä uudelleen. Hakijoilla oli tällöin mahdollisuus korjata tai täydentää aiempaa hakemustaan koronapandemian tuomat muutokset huomioiden. Päätökset avustettavista kohteista teki vapaa-aikalautakunta syyskuun kokouksessaan avustussäännön mukaisesti.

Lisätiedot myönnetyistä avustuksista pöytäkirjanotteen liitteenä.

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi