Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Harrastamisen hanke toi kiipeilyseinän Karkkilaan

19.9.2022

Karkkilan Nyhkälänharjun liikuntapuiston huoltorakennuksen ulkoseinään on valmistunut kiipeilyseinä. Kiipeilyseinä on toteutettu harrastamisen hankkeen rahoituksella. 

Kiipeilyseinä on vapaasti kaikkien karkkilalaisten käytettävissä ja sitä on mahdollista käyttää hyväksi koululaisten liikuntatunneilla ja välituntiliikunnassa. Kiipeilyseinä mahdollistaa myös kiipeilykerhon järjestämisen Karkkilassa. Näin pystytään madaltamaan kynnystä kiipeilyharrastuksen aloittamiseen. 

Karkkilan kaupungin harrastamisen hanke tarjoaa peruskouluikäisille ilmaista harrastustoimintaa koulupäivän jälkeen. Kohderyhmänä ovat kaikki 1. – 9. luokkien oppilaat. Ilmoittautumiset:  

https://kuntapalvelut.fi/karkkila/courses.php?l=fi#pos-1 Lisätietoja 1. – 6.- sekä 7. – 9.-luokkalaisten ryhmistä, joissa on vielä tilaa, löytyy Instagramista: https://www.instagram.com/karkkilan.harrastushanke/

Harrastamisen hanke on mahdollistanut joitakin muitakin hankintoja kerhojen toimintamahdollisuuksien parantamiseksi. Näillä hankinnoilla on vahvistettu sellaisten harrastusten juurtumista, joita ei ole aiemmin ollut mahdollisuuksia harrastaa Karkkilassa. Suurimmat välinehankinnat kiipeilyseinän lisäksi ovat kohdistuneet parkourin välineistöön. Rahoituksella on tehty myös pienempiä välinehankintoja pikkukouluille, jotta jatkossakin voidaan harrastaa omalla lähikoululla. 

Karkkilan kaupunki on ollut harrastamisen Suomen mallissa mukana 1.1.2021 alkaneesta pilottikaudesta alkaen. Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee Karkkilan harrastamisen hanketta nyt jo kolmatta rahoituskautta. Karkkilassa on saatu toteutettua kymmeniä koululaisten kerhoja sekä luotua oma harrastamisen Karkkilan malli. Toimijaverkoston kokoajana ja mallin rakentajana toimi Kristo Halme. Nyt kerhokoordinaattorina työskentelee Sinikka Rautakoski, jolle voi edelleen ehdottaa uusia kerhoideoita.Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi