Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Työväenopiston ajankohtaisia kursseja: pirta- ja lautanauhoja, lampunvarjostinkurssi, melontaa sekä sijoitus- ja ensiaputaitoja. Tulossa myös avoin yhteislauluilta ja vapaaehtoisten kahvit. Ilmoittaudu opiskelijaksi!

17.9.2019

Työväenopiston kursseille ilmoittaudutaan etukäteen, viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, jollei toisin ole mainittu. Ilmoittautua voi osoitteessa www.opistopalvelut.fi/karkkila tai opiston toimistoon, puh. 044 767 49 34, tyovaenopisto@karkkila.fi

Pirta- ja lautanauhoja
Työväenopiston kurssilla opetellaan pirta- ja lautanauhan kudontaa. Opetus 18.9., 2.10., 23.10., 6.11., 20.11., 4.12. Mukaan nauhapirta ja voimakaskierteistä villa- tai puuvillalankaa. Kurssimaksu on 36 euroa, opettajana on Leena Pitkäpaasi.

Lampunvarjostinkurssi
Syyskuun lopussa työväenopistossa alkaa kurssi, jolla opetellaan perinteistä lampunvarjostintekniikkaa. Kurssilla valmistetaan varjostimia erilaisiin kehikoihin. Opettajalta voi hankkia tarvikkeita. Infoon otetaan mukaan vanhoja kehikoita / valaisimia, jos niitä on. Kurssin info järjestetään opistotalolla pe 20.9. klo 18 – 19.30 ja varsinainen opetus on lauantaisin 28.9., 16.11., 18.1. ja 7.3. klo 10 – 17. Kurssimaksu on 48 euroa, opettajana on Heidi Saastamoinen.

Lauletaan yhdessä!
Tervetuloa laulamaan yhdessä yhteislaulutunnelmissa yhteiskoulun ruokalaan (sisäänkäynti nyrkkeilysali Kitan vierestä Koulukujalta) maanantaina 23.9. klo 17.30 – 18.30. Yhteislaulutilaisuutta isännöivät ja emännöivät Karkkilan mies- ja naiskuorot yhdessä johtajansa Arja Virtasen kanssa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Sijoituskurssi
Vihti-Karkkilan Osakesäästäjien sekä työväenopiston yhteistyönä järjestetään sijoituskurssi kolmena peräkkäisenä keskiviikkona 25.9. – 9.10. klo 18 – 19.30 yhteiskoululla. Sijoituskurssilta saat tietoa erilaisista sijoitusvaihtoehdoista, niiden tuotto-odotuksista ja riskeistä sekä sijoitustuotteiden verotuksesta. Kurssi on osallistujilleen ilmainen.

Vapaaehtoistyön kahvit
Tervetuloa mukaan vapaaehtoistyön kahville seurakuntatalolle (Huhdintie 9) to 26.9. klo 13 – 15. Vapaaehtoistyön kahvitilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki vapaaehtoistyön tekijät, asiasta kiinnostuneet sekä eri toimijoiden edustajat. Iltapäivän aikana käsitellään ja ideoidaan vapaaehtoistyön toimintaa sekä verkostoitumista kahvittelun lomassa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tilaisuus järjestetään Karkkilan työväenopiston ja seurakunnan yhteistyönä.

Meloen Saavajoki-laaksoon
Lauantaina 28.9. on mahdollisuus osallistua ohjatulle melontaretkelle Saavajoki-laaksoon. Vähäveden retkimelontakeskuksen ja työväenopiston yhteiselle retkelle varataan mukaan juomapullo, hanskat, säänmukaiset ulkovaatteet sekä vaihtovaatteet. Muut melontaan liittyvät varusteet saa paikan päältä. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa melontakokemusta, myös lapset ovat tervetulleita mukaan. Kurssimaksu on 28 euroa.

Ensiapu 1 ja ensiavun kertauskurssi
Syksyn aikana työväenopistossa pidetään ensiapu 1 –koulutukset SPR:n kurssiohjelman mukaisesti. Kurssimaksu sisältää SPR:n todistuksen kurssin suorittamisesta.
Ensimmäinen kurssimahdollisuus on ma- ja ti-iltaisin 30.9.-1.10. ja 7.-8.10. Toinen vastaavanlainen kurssi pidetään marraskuussa kahtena peräkkäisenä lauantaina 9. ja 16.11. Molempien kurssien yhteydessä on mahdollista osallistua ensiavun kertauskurssille, joka on tarkoitettu niille, joiden ensiapu 1, 2 tai hätäensiavun kursseista ei ole kulunut täyttä kolmea vuotta. Käymällä kertauskurssin, he saavat kurssinsa voimaan taas kolmeksi vuodeksi. Kertauskurssi pidetään ti 1.10. (tai erikseen sovittaessa la 9.11.). Opettajana kursseilla toimii Sinikka Nordman. Ensiapu 1 –kurssin kurssimaksu on 60,00 ja kertauskurssin 25,00

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi