Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan ulkoilureittien kehittämisilta 14.5.2019. Karkkilan kaupunki on käynnistänyt ulkoilureittien kehittämistyön ja kutsuu nyt kaupunkilaisia, järjestöjä ja yhdistyksiä yhteiseen ulkoilureittien kehittämisen ja kunnostamisen ideointi-iltaan.

13.5.2019

Karkkilan kaupungin yksi ehdoton vetovoima on sen kaunis luonto. Alueella on runsaasti upeita ulkoilureittejä ja luonnonkauniita paikkoja. Karkkilan kaupunki on käynnistänyt ulkoilureittien kehittämistyön ja kutsuu nyt kaupunkilaisia, järjestöjä ja yhdistyksiä yhteiseen ulkoilureittien kehittämisen ja kunnostamisen ideointi-iltaan. Kehittämisilta pidetään ti 14.5. klo 18-20 Nyhkälän koulun jättiläisen portailla.
 
Ulkoilureittejä kehitetään paitsi kuntalaisten hyvinvoinnin ja viihtymisen vuoksi, myös vetovoimatekijäksi Karkkilaan muualta tuleville vierailijoille.  Karkkilassa matkailu on määritelty merkittäväksi nousevaksi toimialaksi, jossa on huomattavaa kasvupotentiaalia. Kehittämistyössä avainasemassa ovat aktiiviset ja kehittämishaluiset kuntalaiset, yhdistykset ja järjestöt. Yhteistyöllä ulkoilureitistöjen kehittämishankkeet luovat edellytyksiä koko sektorin kasvulle. 

Lämpimästi tervetuloa!
 


 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi