Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Hyviä uutisia Karkkilasta: Koskireitin ja Toivikkeen kunnostus edennyt hienosti

2.12.2021

Karkkilan lähivirkistysalueiden kunnostushanke on edennyt suunnitelmien mukaisesti tämän vuoden aikana. Töitä on tehty sekä Toivikkeen ulkoilureiteillä että Koskireitillä. 

Toivikkeen hiihtoreiteille on tänä vuonna tehty latupohjan parannuksia, ja alueelle on pystytetty myös uusia opasteita helpottamaan ulkoilijoiden kulkua alueella. Toivikkeen majan aluettakin on siistitty. Toivottavasti saamme pian lunta Karkkilaan, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan talvisen Toivikkeen maisemista!

Töitä Toivikkeella jatketaan myös ensi vuonna. Toivikkeen vaellusreiteille päästään asentamaan uusia kylttejä keväällä 2022 ja myös Toivikkeen majaa kunnostetaan vuoden 2022 aikana.

Toivikkeen lisäksi töitä on tehty myös Karkkilan Koskireitillä. Tavoitteena on parantaa nykyisen reitin opasteita ja taukopaikkoja sekä kehittää tulevaisuudessa reitti rengasreitiksi. Koskireitille on tulossa myös  uusia opasteita keväällä 2022. Pitkälänkosken alueelle on suunnitteilla Karjaanjoen ylittävä silta. Siltahanke etenee lupakäsittelyyn mahdollisimman pian. Syksyllä tehdyssä virkistysaluekyselyssä saimme paljon kehitysehdotuksia ja toiveita koskien Koskireitin parannusta sekä reitin saattamista rengasreitiksi. Tavoitteena on päästä vastaamaan näihin toiveisiin keväällä ja kesällä 2022.

Karkkilan kaupunki toteuttaa lähivirkistysalueiden kunnostus- ja kehittämistöitä Uudenmaan ELY-keskuksen hankerahoituksen tukemana. Kaupunki on ostanut Karkkilan Latu ry:ltä Koskireitin kunnostustyön, ja mukana on kiitettävä määrä karkkilalaisia talkoolaisia. Suuri kiitos työstä Karkkilan Ladulle ja kaikille talkoolaisille!Kuvan Pyhäjärvenraitilta Karjaanjoen suulta ja Koskireitin alkupäästä on ottanut tammikuussa 2021 Harry Torvinen.  

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi