Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Hyviä uutisia Karkkilasta: Lähivirkistysalueiden kunnostus- ja kehittämishankerahoitusta Karkkilaan ELY-keskukselta

24.3.2021

Karkkilan kaupungille on myönnetty Uudenmaan ELY-keskukselta kuntien lähivirkistysalueiden kunnostus- ja kehittämishankerahoitusta 178 391 euroa. Saatu avustus tullaan osoittamaan Toivikkeen suon virkistysaluereitistön kunnostukseen sekä Koskireitin jatkokehittämiseen.

Toivikkeen alueella parannetaan ulkoilu- ja latureittejä, ja osin latureitistö valaistaan. Koskireittiä tavoitellaan kehitettävän rengasreitiksi. Koskireitille lisätään myös taukopaikkoja. Hankkeessa kiinnitetään erityistä huomiota esteettömään rakentamiseen, jotta lähivirkistysalueita saadaan kaikkien karkkilalaisten saavutettavaksi. Kunnostushanke kehittää huimasti Karkkilan lähivirkistysalueiden potentiaalia.

Hanke aloitetaan viipymättä tekemällä tarkemmat hankesuunnitelmat. Hanke toteutetaan vuoden 2021 aikana. 

- Tämä on hienon yhteisen suunnittelutyön tulosta ja taas askel kohti Karkkilan kasvua. Lämpimät kiitokset kaikille kaupungin eri toimialoilla valmistelussa mukana olleille ja aivan erityiset kiitokset Kestävä Karkkila -ohjelmalle sekä yhteistyökumppanillemme Karkkilan Latu ry:lle. Karkkilassa on nyt hyvä tekemisen meininki, iloitsee kaupunginjohtaja Tuija Telén. 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi