Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan Rautapäivät - näyttelyjä, toritapahtumia, puuhapisteitä, konsertteja, teatteria ja paljon muuta koko perheelle Karkkilassa neljän päivän ajan 13. - 16.6., tule mukaan! Tutustu myös Rautapäivien liikenneohjeisiin.

10.6.2019

 


Karkkilan Rautapäivät järjestetään järjestyksessään jo kymmenennen kerran. Ensimmäisiä Rautapäiviä vietettiin 2010 Karkkila-Högforsin työläismuseoalueella. Tänä vuonna torstaina  alkavassa nelipäiväisessä tapahtumassa on luvassa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille ympäri kaupunkia.

Rautapäivien tapahtumissa on mukana reilut 60 näytteilleasettajaa ja erilaista ohjelmaa. Lisäksi perjantaina ja lauantaina Karkkilan ruukkialueella kaupungintalon pihassa järjestettävä Rompetori ja Hot Rod-autojen kokoontuminen tuo mukanaan yleisöä ja kauppiaita ympäri Suomen.

Rautapäivät käynnistyvät torstaina näyttelyillä, seurakunnan tapahtumilla ja Olavi Virran laulujen yhteislaulutuokiolla Tehtaan Hotellilla. Välillä suunnistetaan Peikkorasteilla, avajaiset pidetään torstai-iltana Karkkilasalissa. Perjantaina ohjelmisto jatkuu toritapahtumilla aamusta iltaan, mukana myös kirkon kellotapulin museokerroksen avoimet ovet, museokierroksia, koskikierroksia ym. Lauantaina Rompetori on täynnä ohjelmaa, Fagerkullan puutalojen työläiskortteli avaa ovensa yleisölle, lapsille on tarjolla riehakasta ohjelmaa Liimiksen lastentapahtumassa, teatteria tarjoaa Teatteri Perän Herra Huu -ensi-ilta. Lauantai-ilta huipentuu Liimamäen tanssilavalla Matin ja Tepon juhlakiertueen konserttiin. Sunnuntaina kisataan valurautapaistinpannutenniksen MM-kisoissa, joogataan Tehtaan puistossa ja nautitaan Pakarin 100-vuotisjuhlan ohjelmatarjonnasta. Rautapäivät päättyvät sunnuntaina Pappilan puutarhan picnic-konserttiin, jonka ohjelmatarjonnasta vastaa Ahjoniemien perhe.

 

Rautapäivät aiheuttavat Karkkilan keskustassa ja kaupungintalolla muutoksia pysäköintiin ja liikennöintiin. Rautapäivien liikennejärjestelyt ja pysäköintiohjeet löydät tästä!


 Ohjelmatiedot aikatauluineen löydät Karkkilan Rautapäivät -sivuilta  

ja facebookista Karkkilan Rautapäivät.

Tervetuloa nauttimaan Karkkilan Rautapäivistä koko perheen voimin!

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi