Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan ensimmäiset Karkkipäivät 8.-9.2.2019! Kasvuseminaari perjantaina 8.2. ja Karkkipäivien messut lauantaina 9.2.

11.1.2019

 Karkkilan kaupunki järjestää Karkkipäivät helmikuussa. Päivien tavoitteena on tuoda esiin Karkkilan monipuolista palvelutarjontaa ja vahvistaa kaupungin kiinnostavuutta. Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille. Tapahtumapaikkana on Konepajahalli Valurinkadulla. Tapahtuma on tarkoitus järjestää tulevaisuudessa säännöllisesti, jolloin kaupungilla on vuosittain kaksi päätapahtumaa; Rautapäivät kesällä ja Karkkipäivät talvella.

Karkkipäivät rakentuu perjantain 8.2. klo 13 - 18.30 Kasvuseminaarista sekä lauantain 9.2. klo 10 - 17 messutapahtumasta. Kasvuseminaari käynnistää Karkkilan kasvuohjelman 2019 - 2021 laadinnan sekä Karkkilan mainetyön. Lauantain messutapahtuma kokoaa yhteen Karkkilan palveluita ja harrastusmahdollisuuksia sekä alueen tapahtuma- ja juhlapalveluita. Karkkipäivien tapahtumat taltioidaan kaupungin Youtube-kanavalle.

Perjantain Kasvuseminaari
Kasvuseminaarin avaa Kuntaliiton tuore toimitusjohtaja Minna Karhunen. Lisäksi seminaarissa kuullaan Vantaan elinkeinojohtaja Jose Valannan kokemuksia Vantaan elinvoima- ja vetovoimaohjelman valmistelusta, Karkkilan kaupunginjohtaja Tuija Telénin esitys kasvuohjelmasta ja mainetyöstä sekä Visit Tampere Oy:n johtaja Perttu Pesän puheenvuoro Tampereen tapahtumatoiminnan kehittämisestä. Seminaarissa järjestetään myös kaksi paneelikeskustelua, toisessa kuullaan paikallisten yritysten ja toisessa kaupungin päättäjien ajatuksia Karkkilan kasvun edistämisestä. Seminaarin juontaa Kirsi Alm-Siira.

Kasvuseminaari päättyy klo 17. Sen jälkeen palkitaan vuoden 2018 karkkilalainen sekä menestyneitä urheilijoita ja kulttuurihenkilöitä.Karkkipäivän messut lauantaina 9.2. klo 10 - 17 Konepajahallilla. Karkkilalaisia palveluja sekä toimintaa esittelemässä lähes 70 näytteilleasettajaa. 

 

Mukana on karkkilalaisia yhdistyksiä, yrityksiä sekä julkisen alan toimijoita. Mm. Karkkilan kaupungilla on messuilla mukana useampikin esittelypaikka.

Messuilla on näyttävästi mukana myös juhlapalveluja tarjoavat yritykset Meidän Juhlat -teemalla. Esittelyssä on upeita kukkalaitteita, kauneudenhoitopalveluja, catering-palveluja, kokous- ja juhlatiloja, majoituspalveluja, juhlavaatteita ym.

Muiden yritysesittelyjen toimialoja ovat mm. aurinkosähkötekniikka, elektroniikkateollisuus, autojen vähittäiskauppa ja huolto, innovaatiotoiminta, katto- ja peltityöt, kuntosalipalvelut, sanoma- ja aikakauslehtien kustantaminen, maalit, tapetit ym. pintamateriaalit, sisustussuunnittelu, yhteisökehittämisen palvelut, pankkipalvelut, muotoilu, maanrakennus ja louhinta.

Paikallista yhdistystoimintaa esittelevien yhdistysten toimialoja ovat matkailu, ikäihmiset, eläinsuojelu, talous, sijoittaminen, kotiseutu, tanssi, teatteri, musiikki, kyläyhdistykset, jalkapallo, airsoft, retkeily suunnistus, koripallo, partiotoiminta, yleishyödyllinen yhdistystoiminta, kuvataide, lentopallo ja yleisurheilu.

Lapsille ja myös aikuisemmallekin yleisölle on tarjolla mukavaa tekemistä, kisoja, pelejä ja askartelua.  Perheille suunnattuja palveluja ovat esittelemässä yksityiset päiväkodit, yksityiset perhepäivähoitajat sekä kaupungin varhaiskasvatusyksikkö.

Messuyleisölle virkistystä, ruokaa ja juomaa on tarjolla useista messukahvioista.

Näytteilleasettajien osastoilla voi tehdä myös edullisia ostoksia, joten kannattaa varata käteistä mukaan.

Ohjelmalavalla lauantaina
klo 11 - 11.30 Karkkilan I Ukuleleorkesteri
klo 12 - 12.30 Raudanreippaat
klo 14 - 14.30 Tmi Grönholmin muotinäytös


Lauantain messutapahtuman näytteilleasettajat löydät tästä, huom. tietoihin voi tulla vielä muutoksia.

Tervetuloa viihtymään Karkkipäivän messuille!

Karkkilan kaupunki toivottaa kaikki entiset, nykyiset ja tulevat karkkilalaiset sekä alueen toimijat lämpimästi tervetulleeksi mukaan Karkkipäiville rakentamaan tulevaisuuden Karkkilaa.

Lisätiedot

Kasvuseminaari
Tuija Telén
kaupunginjohtaja
p. 040 801 6009

Messut
Birgitta Holttinen
elinkeinosihteeri
p. 044 553 3429

 
Ajo-ohje

 


Tiedotetta päivitetty 6.2.2019/bh

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi