Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan vuoden 2018 Yrittäjä on Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy

8.10.2018

Karkkilan Yrittäjät ry julkisti 6.10.2018 Tehtaan Hotellilla pidetyssä perinteisessä Karkkilan Yrittäjät ry:n Y-juhlassa Vuoden 2018 Karkkilan Yrittäjän. Vuoden Yrittäjäksi yhdistys oli valinnut Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy:n. Tilaisuudessa olivat palkintoa vastaanottamassa yrittäjä Jari Aho yhdessä puolisonsa Marja Tykkyläisen kanssa. Juhlatilaisuudessa paikalla oli myös yrityksen toimitusjohtaja Tom Nordgren.

Karkkilan Yrittäjät ry:n perustelut valinnasta:
Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy on kokenut täyden palvelun keskiraskas konepaja, joka toimii ajoneuvo- ja koneenrakennusteollisuuden järjestelmätoimittajana ja osahankkijana. Yrityksen liikeidea on teräksestä tuotteeksi - kokonaisuuksien valmistaminen.
Yhden miehen yritys on kasvanut 50:n henkilöä työllistäväksi yritykseksi Karkkilassa, mikä on suuri ja kunnioitettava saavutus. Parhaillaan yrityksellä on käynnissä mittava uuden tuotantolaitoksen rakentaminen, tämä luo yrityksen ja koko alueemme kasvulle hyvät puitteet. Yrittäjällä pitää olla rohkeutta ja visioita, näin mittavan investoinnin ollessa kyseessä. Ja rohkeutta Jari Aholta ei yrittäjyyden aikana ole puuttunut.

Kuva: Jari Aho ja Marja Tykkyläinen

Jari Aho perusti perheyrityksen vuonna 1984. Perustamisvaiheessa yritys työllisti yhden henkilön, josta henkilöstömäärä on kasvanut nykyiseen 50 henkilöön. Yritys on kasvattanut määrätietoisesti vuosien saatossa liikevaihtoa, kapasiteettia, henkilöstöä ja rakennuksia.

Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy on täyden palvelun keskiraskas konepaja, joka toimii ajoneuvo- ja koneenrakennusteollisuuden järjestelmätoimittajana ja osa-hankkijana. Monipuolisen osaamisen ansiosta yritys pystyy valmistamaan monentyyppisiä osia sekä useista komponenteista kokoonpantuja asennusvalmiita kokonaisuuksia. Palveluita ovat mm. koneistus, ohutlevytyöt, märkämaalaus, metallin laserleikkaus sekä mig- ja tig-hitsaus. Tuotantoon kuuluvat mm. maansiirtolavat. Myös 3D-suunnitteluapua on tarjolla.

Rekrytointi
Yritys on avarakatseisesti lähtenyt itse etsimään yritykseensä uutta osaavaa työvoimaa, silloin kun sopivaa työvoimaa ei ole muutoin yritykselle löytynyt. Yritys on hyödyntänyt mm. alueemme aikuiskoulutusoppilaitosten tarjoamia rekrytointikoulutuksia.

Hallilaajennus
Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy rakentaa parhaillaan Karkkilan Metallimiehenkadun varrelle 3.500 neliön uutta teollisuushallirakennusta, jonne yrityksen koko tuotanto tullaan hallin valmistuttua siirtämään. Uusi halli on tarkoitus ottaa käyttöön ensi vuoden aikana.

Karkkilan kaupunki onnittelee lämpimästi Vuoden 2018 Karkkilan Yrittäjää
sekä toivottaa Onnea ja menestystä myös tulevaisuudessa!

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi