Valikko Etsi
Palvelut / Ympäristönsuojelu ja luonto / Jäteveden käsittelymenetelmiä

Jäteveden käsittelymenetelmiä

Suomen ympäristökeskuksen verkkosivuilla kerrotaan mm. eri menetelmistä ja niiden puhdistustuloksista, näytteenotosta sekä vaihtoehtoisista käymäläjärjestelmistä. Puhdistamosivuilla on luotettavaa ja puolueetonta tietoa sekä runsaasti kirjallisuusvinkkejä: www.ymparisto.fi/hajajatevesi
Kiinteistökohtaisten jätevesijärjestelmien perusratkaisumalleja on esitelty piirroskuvina Jätevesiasetus lyhyesti –esitteessä. Opastusta tarjoaa Suomen vesiensuojeluyhdistysten liitto ry verkkosivuillaan Opas jätevesien maailmaan ja esitteessään Puhtaiden vesien puolesta - askel tulevaisuuteen. Lisäksi liitto ylläpitää tietoja jätevesijärjestelmien suunnittelijoista ja muista alan palveluntarjoajista. Hakukoneesta löydät sinua lähinnä toimivan jätevesiammattilaisen. Liiton verkkosivujen osoite on www.vesiensuojelu.fi.

Kuivakäymälöistä lisätietoa antaa Käymäläseura Huussi ry.

Ympäristöhallinnon verkkosivuilta löytyy tietoa vesihuollon rahoituksesta ja avustuksista.  Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ARAn nettisivuilla kerrotaan avustusten saamisen ehdoista ja tulorajoista, www.ara.fi.


 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi