Valikko Etsi

Oletko jäänyt tai jäämässä työttömäksi? Oletko kiinnostunut koulutusvaihtoehdoista? Tarvitsetko tukea työllistymiseen liittyvissä asioissa?

Näistä linkeistä löydät lisätietoa yhteistyötahoista:

TE-toimisto
www.te-palvelut.fi
Julkiset työ- ja elinkeinopalvelut, tietoa palkkatuesta, työkokeilusta, työvoimakoulutuksesta, työhönvalmennuksesta jne.

Karkkilan kaupungin avoimet virat ja tehtävät

Perusturvakuntayhtymä Karviainen
www.karviainen.fi

Werstas työpajat
Perusturvakuntayhtymä Karviaisen toimesta järjestetään kuntouttavaa työtä mm. Werstas työpajoilla. Se on lakisääteistä palvelua, jota järjestetään työttömien aktivoimiseksi ja jonka tavoitteena on parantaa asiakkaan elämänhallintaa sekä ylläpitää ja lisätä työkykyä.

Werstas on matalan kynnyksen paikka, johon voi tulla, jos ei sopivaa työtä tai koulutusta ole tarjolla. Sisältöinä toiminnassa ovat logistiikka, kiinteistönhuolto, tekniset työt, kädentaidot, tietotekniikka ja ruokapalvelu ym. asiakaslähtöiset pajatyöt. Kuntouttava työpajatoiminta Werstaalla sisältää elämänhallintaa tukevaa palveluohjausta sekä yhteisöllistä retki- ja ryhmätoimintaa. Tarvittaessa mahdollisuus myös syvennettyyn yksilöohjaukseen.


Toiminnan tavoitteena on kehittää työtaitoja sekä tukea elämän- ja taloudenhallintaa, työ- ja sosiaalista toimintakykyä. Työpajajakson pituus sovitaan yksilöllisesti.

Ota yhteys sosiaaliohjaajaan/sosiaalityöntekijään, TE-toimistoon tai TYP-sosiaaliohjaajaan sopiaksesi tutustumiskäynnin pajalle tai tule käymään Werstas työpajalla osoite: Valurinkatu 03600 Karkkila!

Työnjohtaja Leena Hyyryläinen 044 767 4948
Perusturvakuntayhtymä Karviaisen puhelinvaihde * 09 4258 2000.

Koulutusmahdollisuuksia

www.opinpolku.fi
Opetushallituksen ylläpitämä portaali, sähköinen palvelukokonaisuus, josta löytyy kattavasti koulutuksen ja opetuksen järjestäjän palveluita

LUKSIA, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
www.luksia.fi
Lähialueen koulutustarjontaa

FAKTIA
www.faktia.fi
Lähialueen koulutustarjontaa

Työllistämishankkeita

www.novago.fi
Novagon työllistämishanke Go 4 Work! ohjaa ensisijaisesti nuoria, mutta myös muita työttömiä palkkatyösuhteisiin Länsi-Uudenmaan alueen yrityksiin.


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi