Valikko Etsi
Asuminen

Karkkila - rautainen kotikaupunki

 

Ruukkihistoriastaan ja teollisuudestaan tunnettu kaupunki uudistuu: matkailu, yhteisöllisyys, upea luonto ja kulttuuri ovat entistä näkyvämpi ja merkittävämpi osa niin karkkilalaisten kuin siellä vierailevien ihmisten elämää.

Karkkilassa arki on sujuvaa. Peruspalvelut ovat helposti saavutettavissa – koulut, päiväkodit, terveyspalvelut, harrastukset – löytyvät läheltä, keskustaajamasta. Historiallisesti arvokkaan ruukkialueen halki kulkeva Karkkilan Koskireitti on ainutlaatuinen ja ilahduttaa niin ulkoilijoita kuin ruukkimiljöötä arvostaviakin.

Karkkilassa omakotiasujalle on tarjolla sekä valmiskohteita että reilunkokoisia tontteja järvi-, pelto- ja harjumaisemista. Asuminen ja erityisesti tonttien hinnat ovat edullisempia kuin muissa pääkaupunkiseudun kehyskunnissa – tutustu tarjontaan ja löydä itsellesi sopiva rakennuspaikka.

Vattolan rantapuiston uuden omakotitalotontit ovat tulleet myyntiin toukokuussa 2024. 

Tontit ovat Huutokaupat.com palvelusssa myynnissä 30.6.2024 klo 18 asti. Huutokauppasivuille pääset tästä linkistä. 

 

Karkkilan kaupunki osallistui omalla osastollaan Helsingin Messukeskuksessa 21. - 24.3.2024 järjestettäville Kevätmessuille. Kaupungin messuosasto sijaitsi hallissa 6.
Lisätietoja messuista löydät karkkila-fi -Asuminen - Omakotimessut -linkistä.

Alennus - 25%
Karkkilan kaupungin omakotitalotonttien myyntihintaan annetaan 1.12023.-31.12.2024  -25 % alennus aiemmin vahvistetuista tonttien myyntihinnoista.  Alennus koskee päätöshetkellä (20.3.2023) myynnissä olleita omakotitalotontteja. Alennus ei koske vuokrahinnan osalta vuokralle annettavia tontteja. KV § 12  20.3.2023

Omakotitalotontit-esite  (Linkki avaa PDF-tiedoston uuteen ikkunaan.)

Karkkilassa on hyvä asua!

Oletko muuttanut tai muuttamassa Karkkilaan? Odottaako sinua Karkkilassa unelmiesi omakotitontti taloineen, vai oletko etsimässä sopivaa vuokra-asuntoa. Tule tutustumaan monipuolisiin asumisenvaihtoehtoihimme.

Asumisen sivuilta löydät tietoa asumiseen liittyvistä palveluistamme, kuten rakennusluvista, vesiliittymistä, jätehuollosta, kaavoituksesta, omakotitonteista – kaikesta siitä, mikä palvelee miellyttävää ja vaivatonta asumistasi Karkkilassa. Myös mm. vuokra-asunnoista vastaavien tahojen yhteystiedot löydät sivuiltamme.
 

Karkkilan ajantasa-asemakaavaan voi tutustua täältä. (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.) Hae-toiminnolla pystyy hakemaan myös katujen ja teiden nimiä.

 

Karkkilan kaupungin tonttitarjonta löytyy myös asumisenpalveluja tarjoavilta erikoissivuilta:

Etuovi.com (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Oikotie.fi (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

 

 Kuvassa Haapalan pientaloaluetta, Köyliönkatu


Sivua päivitetty 5.6.2024/bh

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi