Valikko Etsi
Etusivu
Ajankohtaista »

4.8.2021

Karkkilan Rautapäivät 6. – 8.8.2021 – terveysturvallisuuden varmistaminen

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on antanut 28.7.2021 päätöksen koskien yleisötapahtumia ja yleisiä kokouksia. Tämä päätös on voimassa 5.8. – 26.8., ja se on velvoittava myös Karkkilassa.

6. - 8.8. järjestettävät Karkkilan Rautapäivät ja muut viikonlopun tapahtumat toteutetaan suunnitellulla aikataululla AVIn määräyksiä noudattaen. Karkkilan kaupunki on antanut Rautapäiville henkilömäärärajoituksia omien tilojensa ja tapahtumiensa osalta, jotta varmistetaan kaikille osallistujille turvallinen tapahtumaviikonloppu. Tapahtumaviikonlopun ohjelman ja lisätietoja tapahtumista löydät täältä: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Rautapaivat

Kaikkien tapahtumissa mukana olevien toimijoiden tulee huolehtia määräysten ja ohjeistusten noudattamisesta. Toivomme, että kaikki osallistujat toimivat vastuullisesti ja huolehtivat omalta osaltaan lähikontaktien välttämisestä ja muusta terveysturvallisesta toiminnasta. Karkkilan kaupunki suosittelee yleisötapahtumissa kaikille yli 12-vuotiaille hengityssuojaimen käyttöä, ellei sille ole terveydellistä estettä. Tulethan tapahtumiin vain terveenä!

A
VIn päätös löytyy täältä: https://avi.fi/documents/25266232/85760024/P%C3%A4%C3%A4t%C3%B6sESAVI_25767_2021TTL58-1.pdf

 

Karkkilan kaupunki ja muut tapahtumajärjestäjät antavat viikonlopun tapahtumiin seuraavat henkilömäärärajoitukset, muutokset ja ohjeet. Nämä ovat voimassa 5.8. alkaen.


2. – 8.8. Kukulelefestivaali

Ei henkilömäärärajoituksia ulkotiloissa, Kahvila Pakarissa sisätiloissa suurin sallittu osallistujamäärä on 15 henkilöä kerrallaan esiintyjien/henkilökunnan lisäksi. Kirkkokonserteissa suurin sallittu osallistujamäärä on 80 henkilöä.

Torstai 5.8.
Ilta C.M. Bellmanin seurassa Norrtullsgatanilla – Taivaansininen kolttu
Muutos aikataulussa: Kaksi erillistä esitystä. Yleisö jaetaan kahteen 20 hengen ryhmään. Ryhmä 1 tulee ruokailemaan klo 18.00 ja heille esitys alkaa normaalisti klo 19.30. Ryhmä 2 tulee syömään 19.30 ja heille esitys alkaa klo 20.45. Tehtaan Hotelli on ottanut yhteyttä kaikkiin, joiden näytös- ja ruokailuaika siirtyy myöhemmäksi, ja sopinut asiasta henkilökohtaisesti heidän kanssaan. Muilla lipun varanneilla pätee alkuperäinen aikataulu.

 

Perjantai 6.8.

Klo 9–14 Rautapäivien avajaiset Karkkilan torilla, Harjukatu 2 - 4

Pyydämme tapahtumajärjestäjiä ja yleisöä huolehtimaan kukin osaltaan lähikontaktien välttämisestä ja muusta terveysturvallisesta toiminnasta.

HUOM! Harjukatu on suljettu liikenteeltä torstaista 5.8. klo 18 perjantaihin 6.8. klo 18.

Klo 9 – 13 Karkkilan kirkko ja Tapulikahvila avoinna, Huhdintie 6

Karkkilan kirkossa voi olla samanaikaisesti paikalla korkeintaan 80 henkilöä. Kirkkovierailta edellytetään hengityssuojaimen käyttöä.


Klo 10 – 15 Nahkion Maatalouskonemuseo, sepänpaja ja kahvio avoinna, Vihdintie 189
Suurin sallittu osallistujamäärä sisätiloissa on 20 henkilöä kerrallaan. Ulkotiloissa ei henkilömäärärajoituksia.

Klo 10–11 Satupiknik lapsiperheille Karkkilan Työväenopiston pihalla, Anttilankatu 8
Tilaisuuden suurin sallittu osallistujamäärä on 50 henkilöä. Tilaisuus toteutetaan ulkona, sateen sattuessa tilaisuus perutaan.


Klo 13 Rautaa ja rakkautta -musiikkihetki Karkkilan kirkossa, Huhdintie 6
Karkkilan kirkossa voi olla samanaikaisesti paikalla korkeintaan 80 henkilöä. Kirkkovierailta edellytetään hengityssuojaimen käyttöä.


Klo 13.30 Valurautaisten hautaristien kertomaa kirkkomaalla, Huhdintie 6
Tilaisuuden suurin sallittu osallistujamäärä on 50 henkilöä.


Klo 15 Kadonneen työkalun arvoitus -lasten opastettu ruukkikierros, lähtö Suomen Valimomuseolta: Bremerintie 10
Tilaisuuden suurin sallittu osallistujamäärä on 10 henkilöä.


Klo 16–17.30 Kolmen kosken opastettu historiakierros, lähtö Pyhäjärven matonpesupaikalta, Pyhäjärvenraitti
Tilaisuuden suurin sallittu osallistujamäärä on 50 henkilöä.


Klo 17 - 22 Rompetori Karkkila-Högforsin ruukkialueella, Karkkilan kaupungintalon piha, Valtatie 26
Ulkotiloissa ei henkilömäärärajoituksia.


Klo 18 mantrataan Sola-Salissa Valurinkatu 4
Tilaisuuden suurin sallittu osallistujamäärä on 10 henkilöä.

Klo 18 Kukulelefestivaalin kirkkokonsertti, Karkkilan kirkko, Huhdintie 6
Karkkilan kirkossa voi olla samanaikaisesti paikalla korkeintaan 80 henkilöä. Kirkkovierailta edellytetään hengityssuojaimen käyttöä.

Lauantai 7.8.


Klo 9 - 15 Rompetori Karkkila-Högforsin ruukkialueella, Karkkilan kaupungintalon piha, Valtatie 26
Ulkotiloissa ei henkilömäärärajoituksia.

Klo 10 – 15 Nahkion Maatalouskonemuseo, sepänpaja ja kahvio avoinna, Vihdintie 189
Suurin sallittu osallistujamäärä sisätiloissa on 20 henkilöä kerrallaan. Ulkotiloissa ei henkilömäärärajoituksia.

Klo 11 – 17 Kukulelefestivaalin koko perheen tapahtuma Fagerkullan Pihanäyttämöllä ja kahvila Pakarissa, paikoitus: Vanha Fagerkullantie 8 
Pakarissa sisätiloissa suurin sallittu osallistujamäärä on 15 henkilöä kerrallaan esiintyjien/henkilökunnan lisäksi. 


Klo 11–15 Karkkilan Reserviläisten soppatykki ja toiminnan esittelyä Karkkilan työväenopiston pihalla, Anttilankatu 8 
Suurin sallittu osallistujamäärä on 50 henkilöä kerrallaan.


Klo 18 Karkkilan Työväen Näyttämö: Kulkurin valssi, Tehdasnäyttämö, Valtatie 26 F
Ei henkilömäärärajoituksia, tapahtuman järjestäjä ohjeistaa yleisöä. Vahva maskisuositus. 


Sunnuntai 8.8.


Klo 11–12 aamujoogaa Tehtaan Hotellin puistossa, Bremerintie 2 
Säävaraus! Tilaisuuden suurin sallittu osallistujamäärä on 50 henkilöä.


Klo 12 Valurautapaistinpannutenniksen MM-kisat Pyhäjärven uimarannan tenniskentällä, Vattolantie 7
Ulkotiloissa ei henkilömäärärajoituksia. 


Klo 12–14 Kyllä Öhmanska tiätää -kierrokset Fagerkullan työläismuseossa, lähtö Museokahvila Pakarin pihalta, paikoitus: Vanha Fagerkullantie 8
Ulkotiloissa ei henkilömäärärajoituksia. Sisälle mennään pienissä ryhmissä. tapahtuman järjestäjä ohjeistaa yleisöä.


Klo 15 Kukulelefestivaalin konsertti Karkkilan kirkossa, barokkiyhtye Galantina, Huhdintie 6
Karkkilan kirkossa voi olla samanaikaisesti paikalla korkeintaan 80 henkilöä. Kirkkovierailta edellytetään hengityssuojaimen käyttöä.


Klo 17  Karkkilan Työväen Näyttämö: Kulkurin valssi, Tehdasnäyttämö, Valtatie 26 F
Ei henkilömäärärajoituksia, tapahtuman järjestäjä ohjeistaa yleisöä. Vahva maskisuositus.

Toivotamme kaikille mukavaa Rautapäiväviikonloppua! 


2.8.2021

Karkkilan kaupunki on mukana Lohjan Asuntomessuilla omalla osastollaan. Messut jatkuvat vielä elokuun ensimmäisen viikon ajan!

Asuntomessut ovat avoinna 9.7. - 8.8.2021 joka päivä klo 10 - 18. Karkkilan osaston löydät pääsisäänkäynnin messuhallista. Osasto sijaitsee pääportista tultaessa hallin vasemmalla puolella. Osoite Sahakatu 4 Lohja.

Karkkilan osastolla esittelyssä ovat kaupungin edulliset omakotitalotontit, asuminen, matkailutarjonta ja kesätapahtumat.

Lisätietoja asumisesta, omakotitalotonteista ja messukilpailusta: www.karkkilantontit.fi

Lisätietoja Asuntomessuista (sisäänpääsyliput, ajo-ohjeet, näytteilleasettajat) https://www.asuntomessut.fi/tulevat-messut/lohja-2021

Lämpimästi tervetuloa messuille ja Karkkilan messuosastolle!3.8.2021

Koronatiedotteet

Viikkotiedote 3.8.2021 – Karkkilassa varsin rauhallinen koronatilanne

Hyvää loppukesää kaupungintalolta! Olemme palanneet kesälomilta takaisin töihin ja julkaisemme taas koronapandemian viikkotiedotetta säännöllisesti.

Karkkilan koronatilanne on kesän aikana pysynyt varsin rauhallisena. Uusia tartuntoja on todettu viimeisen kahden viikon aikana 2. Ilmaantuvuuslukumme on nyt 23/100.000 asukasta. Koko pandemianaikainen koronatartuntojen määrä on Karkkilassa yhteensä 189 (tiedot 2.8.2021). 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on antanut 28.7.2021 päätöksen koskien yleisötapahtumia ja yleisiä kokouksia. Tämä päätös on voimassa 5.8. – 26.8., ja se on velvoittava myös Karkkilassa. Karkkilan kaupunki tekee erikseen päätökset omien tilojensa ja tapahtumiensa osalta tämän viikon aikana. Toivomme, että kaikki toimijat, jotka järjestävät yleisötapahtumia ja yleisiä kokouksia, tutustuvat AVIn päätökseen! Se löytyy täältä: https://avi.fi/documents/25266232/85760024/P%C3%A4%C3%A4t%C3%B6sESAVI_25767_2021TTL58-1.pdf

Tulevan viikonlopun Rautapäivät ja muut tapahtumat toteutetaan suunnitellulla aikataululla. Kaupunki ohjeistaa tapahtumajärjestäjiä ja yleisöä varmistaakseen kaikille turvalliset tilaisuudet. Joihinkin viikonlopun tapahtumiin on tulossa uusia henkilömäärärajoituksia, joista tiedotamme erikseen viimeistään keskiviikkona 4.8. 

Koronarokotukset ovat edenneet Karviaisessa hyvin. Ajanvaraus koronarokotukseen on mahdollista kaikille 16 v. täyttäneille ja sitä vanhemmille sekä riskiryhmiin kuuluvien 12-15-vuotiaiden nuorten koronarokotusajanvaraus on alkanut puhelimitse ja osoitteessa www.koronarokotusaika.fi Lisätietoja Karviaisen alueen koronarokotuksista löydät täältä: https://karviainen.fi/terveyspalvelut/korona/korona-rokotukset/ajankohtaista-koronarokotuksissa/

Kiitämme kaikkia karkkilalaisia siitä, että koronatilanne on pysynyt rauhallisena koko kesän. Toivotamme hyvää Rautapäiväviikkoa

- - - - - 

Kaikki Karkkilan kaupungin pandemia-ajan tiedotteet  aikajärjestyksessä löydät täältä : https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Poikkeusolojen-tiedotearkisto

Ajankohtaista tietoakoronarokotuksista ja ohjeet rokotusajan varaamiseen Karviaisen alueella löydät täältä:   https://karviainen.fi/terveyspalvelut/korona/korona-rokotukset/

Karviaisen alueen koronatiedot kootusti löytyvät täältä: https://karviainen.fi/terveyspalvelut/korona/


7.7.2021

Raju ukkoskuuro ja sitä seurannut kaupunkitulva Karkkilassa 26.6.2021

Karkkilaa riepotteli raju ukkoskuuro 26.6.2021. Kuuron aikana vettä satoi Karkkilassa erityisen runsaasti. Äkillinen ja voimakas vedentulo aiheutti kaupunkitulvan, jonka seurauksena useita kiinteistöjä kastui. Vettä nousi kiinteistöihin viemäreistä sekä valui pintoja pitkin pihoilta ja kaduilta. Karkkilan kaupunki tilasi Ilmatieteenlaitokselta sadetutka-analyysin, joka kuvaa tapahtumia klo 15:00-16:00 välisenä aikana. Raportti on ladattavissa tästä linkistä (linkki avaa PDF-tiedoston selaimelle uuteen ikkunaan).17.6.2021

Pyhäjärven uimarannalla on lintujen ruokkiminen kielletty


Pyhäjärven Vattolan uimarannalle, lasten rannan tuntumaan on kotiutunut hanhia. Ne aiheuttavat paljon siivoustyötä - ja myös mahdollisen terveysongelman kaupungille. Tämän vuoksi lintujen ruokinta uimarannalla on ehdottomasti kielletty.

Kiitos kaikille etukäteen lintujen ruokintakiellon noudattamisesta!


Karkkila Somessa

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
Basware Oyj
Välittäjän tunnus:
BAWCFI22
Verkkolaskuosoite:
003701270467

Paperilaskut:

Karkkilan kaupunki

PL 9824
00026 Basware

Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi
050 5270 583