Valikko Etsi
Palvelut / Varhaiskasvatus ja esiopetus

Tervetuloa Karkkilan varhaiskasvatuksen sivuille!


Varhaiskasvatus pidetään toiminnassa. Varhaiskasvatusta on keskitetty harvempiin yksiköihin. Perheitä suositellaan  pitämään lapset kotona, mikäli lastenhoito järjestyy. 

LAPSEN HOIDONTARVE KESÄKUUKAUSINA 2020

Poikkeustilanteesta huolimatta suunnittelemme ja kartoitamme varhaiskasvatuksen kesäaikaa. Ilmoita hoidontarve tämänhetkisten lomasuunnitelmien mukaan, vaikka muutoksia saattaa tilanteesta johtuen tulla.

VIIKONLOPPU- JA ILTAHOITO JÄRJESTETÄÄN KESÄAIKANAKIN VAIN SOVITUSTI HUOLTAJIEN TYÖSTÄ JOHTUVAN HOIDON TARPEEN PERUSTEELLA. PÄIVÄKODIT OVAT KIINNI 19.-20.6.

HUOMIOITHAN, ETTÄ VARATUILLE HOITOPÄIVILLE TULEE ILMOITTAA PÄIVITTÄISET HOITOAJAT SÄHKÖISESTI 

Varhaiskasvatus:

  • Kesällä 2020 on avoinna 29.6. – 2.8.2020 välisenä aikana vain Toivikkeen päiväkoti ja Högforsin päiväkoti 
  • Haukkamäen päiväkoti avoinna 18.6. saakka
  • Esiopetus alkaa 18.8.2020. Esiopetukseen siirtyvien lasten hoitopaikka elokuuksi ilmoitetaan tarkemmin ennen esiopetuksen alkamista.

Esiopetus:

  • Maksuton esiopetus päättyy pe 29.5.2020, ja nykyiset varhaiskasvatuspäätökset loppuvat tuohon päivämäärään. Ennen koulun alkua (to 13.8.2020) varhaiskasvatusta tarvitseville esioppilaille tehdään uudet hoitopäätökset saamanne hoidontarvelomakkeen tietojen perusteella
  • Uusi päätös kesäkuukausilta ilmoitetaan koteihin ennen esiopetuksen päättymistä!
  • Esioppilaat Tuorilasta ja Nyhkälästä siirtyvät 1.6 – 26.6 myöhemmin ilmoitettaviin varahoitopaikkoihin; hoitopaikat ilmoitetaan hoitoa tarvitsevien lasten määrän selvittyä, 3. - 12.8. hoitopaikka järjestetään tarpeen mukaan.

Maksukäytäntö varhaiskasvatuksessa kesäkuukausien aikana

Heinäkuu maksuton: mikäli lapsen hoitosuhde on alkanut elokuun aikana ja on kestänyt 11 kuukautta.
Kesäkuu maksuton: mikäli 1.5. mennessä on ilmoitettu, että lapsi on poissa hoidosta kaikki kesä- ja heinäkuun toimintapäivät

Kesä-heinä ja elokuu maksuton: mikäli 1.5. mennessä on ilmoitettu, että lapsi on poissa hoidosta kaikki kesä-, heinä- ja elokuun toimintapäivät 

Huomioithan mikäli lapsen huoltajat varaavat lapselle hoitoa 1.6 – 31.8. välillä, voidaan peruuttamatta jätetystä varhaiskasvatuspaikasta periä puolet varhaiskasvatusmaksusta tai vähintään puolet 27 euroa/kk:ssa perittävästä maksusta. 

Lisätietoja: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Paivahoitomaksut tai varhaiskasvatustoimistosta Marjaliina Moilanen 044 553 3059 

Sivua päivitetty 3.6.2020/mm

 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi