Valikko Etsi
Yrittäminen / Yritystuet ja rahoitus

Yritystuet ja rahoitus

Karkkilan alueella on monipuolisesti tarjolla erilaista yritysrahoitusta pankkien ja vakuutusyhtiöiden kautta. Näistä yritysrahoitusmahdollisuuksista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä suoraan paikkakuntamme liikelaitosten rahoituspalveluihin.

  

Uudenmaan ELY-keskuksen yritystuet


Uudenmaan ELY-keskuksella on tarjolla yritysten käyttöön monipuolisesti erilaisia tukimahdollisuuksia yritysten kehittämishankkeille, investointeihin, kansainvälistymiseen sekä henkilöstön kouluttamiseen ja kehittämiseen. Karkkila kuuluu yritys- ja yhdistystoiminnan osalta kokonaan Uudenmaan ELY-keskuksen maaseututukien alueeseen. 

Yritystukihankkeet on tarkoitettu alle 50 henkilötyövuotta työllistäville pk-yrityksille. Investointituen osuus on 20 % hyväksytyistä kokonaiskustannuksista. Tukea voi hakea joko Ykkösakseli ry:n kautta tai suoraan Uudenmaan ELY-keskuksesta. Tukea on tarjolla myös uuden yrityksen perustamiseen.

Lisätietoja Uudenmaan ELY-keskuksen rahoitustukimuodoista löydät Ruokaviraston sivuilta https://www.ruokavirasto.fi/tuet/maaseudun-yrittajyys/maaseudun-yritystuet/ 

sekä uusimaaseutu.fi/ (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Maaseutuohjelman toteuttajana ja yhteistyökumppanina on Länsi-Uudenmaan Leader-toimintaryhmä Ykkösakseli ry. (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)
Voimassa oleva hankekausi 2015-2020 on siirtymässä jatkoajalle vuoteen 2021. Uusi hankekausi käynnistyy 2022. 

Uudenmaan ELY-keskus, Yritysrahoitus ja kansainvälinen liiketoimintaryhmä, Opastinsilta 12 B, PL 36, 00521 HELSINKI. Vaihde 0295 021 000. Ohjeet ja lomakkeet tuen hakemiseksi: www.ely-keskus.fi/ely-uusimaa (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

 

 

Keuken yritysneuvojat auttavat yrittäjiä maksutta hakuprosessissa

Karkkilan alueen yrityksille neuvontapalveluja tuottava Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke auttaa yrityksiämme maksutta niin erityisrahoituksen hakemisessa kuin muissakin hanke-asioissa. Keuken yritysneuvojat tapaavat asiakkaita joustavasti sekä asiakkaan luona että Keuken tiloissa eri puolilla toiminta-aluettaan, myös Karkkilassa. Yritysneuvonnan ajanvarausnumero on 050 341 3210, www.keuke.fi (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Olemme käytettävissä!

 

Aloittavien ja toimivien pk- ja mikroyritysten julkinen erityisrahoitus

Uusimaaseutu-yritystukiohjelma tarjoaa investointi- ja kehittämisrahaa maaseutualueiksi luokiteltujen kuntien yrittäjille.
Karkkilan alue kuuluu kokonaisuudessaan tukikelpoiseen alueeseen, joten Karkkilan alueen yritykset voivat hakea kehittämis- ja investointiavustuksia yrityshankkeisiin tietyin rajoituksin. 

Lisätietoja: 

uusimaaseutu.fi/(Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

www.ykkosakseli.fi/ (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

www.ely-keskus.fi/ely-uusimaa (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

 

Finnvera (linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan) on julkinen erityisrahoituslaitos, jonka roolina on toimia yksityisten rahoitusmarkkinoiden täydentäjänä ja riskinjakajana. Sekä uudet yritykset että esimerkiksi nopeasti kasvavat teknologiayritykset ovat tämän kaltaisen tuen tarpeessa. Etenkin nykyhetken maailmanlaajuisesta rahoitustilanteesta johtuen on Finnveran osuus yritysluottojen takaajana tullut entistä merkittävämmäksi. Katso Finnveran sivuilta lisätietoja perustamislainasta, pienlainasta, naisyrittäjälainasta tai takauksesta.

 

Business Finland  (linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan) rahoituksen avulla yritys voi käynnistää haasteellisia tutkimus- ja kehitysprojekteja ja jakaa niihin liittyviä riskejä. Tekesin rahoituksen turvin yritys voi muuttaa kehittämiskelpoisen idean liiketoiminnaksi ja nopeuttaa niiden tulosten kaupallistamista.

Rahoitusvaihtoehtoja ovat tuotekehitysavustus, tuotekehityslaina ja pääomaehtoinen tuotekehityslaina tai niiden yhdistelmä. Projektin saamaan rahoitustasoon ja rahoitustyyppiin vaikuttaa projektin haastavuus ja etäisyys markkinoista sekä yrityksen muu rahoitustilanne.

 

Ely-keskus.fi/ely-uusimaa(linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan) tukee ja neuvoo myös karkkilalaisia yrityksiä yritysten elinkaaren kaikissa vaiheissa tarjoamalla neuvonta- ja koulutuspalveluita sekä rahoitusta. Yrityspalvelujen lisäksi se hoitaa alueellista työvoimapolitiikkaa sekä edistää maatilatalouden ja maaseutuelinkeinojen kehittymistä. Katso myös lisätietoja luovien alojen yrittäjyyden kehittämisstrategiasta, Yrittämisestä työtä –projektista sekä naisille suunnatuista yrityspalveluista kuten koulutus- ja kehittämisohjelmista.

Ely-keskuksen kautta haettavan starttirahan tarkoituksena on edistää uuden yritystoiminnan syntymistä ja työttömän työnhakijan omaehtoista työllistymistä. Starttirahalla turvataan yrittäjän toimeentulo sinä aikana, jonka yritystoiminnan käynnistämisen ja vakiinnuttamisen arvioidaan kestävän.

 

Proagria.fi/ (linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan) maaseutukeskukset tarjoavat maaseudun ja maaseutuelinkeinojen neuvonta- ja kehityspalveluja. Tukimuotoina investointi, kehittämis- ja käynnistystuet. Kohderyhminä ovat maatalousyritykset, maaseutualueiden mikroyritykset ja yritysryhmät.

 

Ykkösakseli ry, (linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan)paikallinen Leader-toimintaryhmä, joka rahoittaa myös Karkkilassa paikallisia ja seudullisia alle 50 henkilöä työllistävien pk-yritysten ja yhdistysten kehittämishankkeita. Ykkösakselin rahoituspäätökset hyväksyy ja vahvistaa Uudenmaan ELY-keskus.

 

Keuke.fi/(linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan). Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa keskiuusmaalaisia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueilla. Neuvontaa kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa, esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin aktivoimisessa, talous- ja rahoituskysymysten läpikäynnissä, investointien suunnittelussa, yhteistyökumppaneiden löytämisessä, kansainvälistymisessä ja omistajanvaihdoksissa.

 

Sivua päivitetty  26.4.2024 /il

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi