Valikko Etsi
Palvelut / Varhaiskasvatus / Korona ohjeistus

HUOMIOITAVAA KORONAN VUOKSI:

Noudatamme Opetushallituksen sekä Karkkilan kaupungin ohjeistuksia. Varhaiskasvatukseen tullaan terveenä ja muistetaan käsihygienia sekä  muut turvallisuusohjeet. Lapsen joutuessa jäämään tartuntatautilääkärin määräämään kotikaranteeniin (lapsi itse sairas tai perheenjäsen sairastunut) tai lapsi on pois hoidosta vanhemman perussairauden vuoksi, perhe voi saada maksualennusta varhaiskasvatusmaksusta toimittamalla lääkärintodistuksen varhaiskasvatus.fi sähköpostiosoitteeseen. Alle 10 päivän poissaololla ei ole maksuvaikutusta, yli 10 päivän poissaolosta tulee puolen kuun maksu ja jos lapsi on koronan vuoksi koko kuukauden pois, on kuukausi maksuton. Maksualennus hyväksytään vain lääkärintodistuksen perusteella.    

Kiinnittämme huomiota turvalliseen hoidon alkuun, tutustumiseen ja päiväkodin arjen sujumiseen mahdollisimman hyvin rajoituksista huolimatta. 

HUOMIOITAVAA:

• Lapsen hoitoon tuonti –ja haku: Vanhemmat saattavat lapsensa kuraeteiseen asti, josta henkilökunta saattaa lapsen käsipesulle ja leikkeihin. Henkilökunta kirjaa lapsen, ei käytetä "lätkää".

• Lapsen varavaatteet kassiin, joka pidetään päiväkodissa koko viikon; perjantaina se viedään pesuun kotiin.

• Lasten omia leluja ei toistaiseksi tuoda esiopetukseen tai varhaiskasvatukseen. Lapsi saa käyttöönsä päiväkodista unilelun, jos tarvitsee.

• Lievästikään sairaan lapsen ei pidä tulla esiopetukseen tai varhaiskasvatukseen! Henkilökuntaa ohjeistettu soittamaan vanhemmille, jos lapsi saa hengitystieoireita päivän aikana.

• Käsihygieniasta huolehditaan edelleen tehostetusti. Hyvä käsihygienia varmistetaan jokaisen lapsen kohdalla erityisesti erilaisissa siirtymissä ja ruokailun yhteydessä.

• Lapsiryhmän toimintaa jaetaan pienryhmiin päivän aikana. Pienryhmissä leikitään, toimitaan ja syödään yhdessä. Ulkotiloja ja luontoympäristöjä hyödynnetään toiminnassa mahdollisimman paljon.

• Ruokailussa huomioidaan hygienia ja henkilöstö jakaa annokset lapsille. Lapset eivät saa itse ottaa ruokaa tai käsitellä toisten astioita ja ruokailuvälineitä. 

• Järjestämme tarvittaessa tutustumisia tiloihin ulkoiluaikoina tai sovitusti. Kaupungin kotisivuilta varhaiskasvatuksen alasivulla videot tiloista joka yksiköstä tutustumista varten!


Sivua päivitetty 26.5.2021/mv


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
Basware Oyj
Välittäjän tunnus:
BAWCFI22
Verkkolaskuosoite:
003701270467

Paperilaskut:

Karkkilan kaupunki

PL 9824
00026 Basware

Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi
050 5270 583