Valikko Etsi
Palvelut / Varhaiskasvatus ja esiopetus

Tervetuloa Karkkilan varhaiskasvatuksen sivuille!

 Korona-tilanne 18.3. - 13.5.

Varhaiskasvatus ja esiopetus pidetään toiminnassa, pääpainona on turvata yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten (YTKK) alojen henkilöstön lasten hoito. Varhaiskasvatusta on keskitetty harvempiin yksiköihin ja esikoulutoiminta Haukkamäen ja Nyhkälän kouluihin. Perheitä kehotetaan pitämään lapset kotona, mikäli lastenhoito järjestyy. 

LAPSEN HOIDONTARVE KESÄKUUKAUSINA 2020

Poikkeustilanteesta huolimatta suunnittelemme ja kartoitamme varhaiskasvatuksen kesäaikaa, hoidon tarvetta ja lasten lomia. Ilmoita hoidontarve tämänhetkisten lomasuunnitelmien mukaan, vaikka muutoksia saattaa tilanteesta johtuen tulla.

VIIKONLOPPU- JA ILTAHOITO JÄRJESTETÄÄN KESÄAIKANAKIN VAIN SOVITUSTI HUOLTAJIEN TYÖSTÄ JOHTUVAN HOIDON TARPEEN PERUSTEELLA. PÄIVÄKODIT OVAT KIINNI 19.-20.6.

HUOMIOITHAN, ETTÄ VARATUILLE HOITOPÄIVILLE TULEE ILMOITTAA PÄIVITTÄISET HOITOAJAT SÄHKÖISESTI MAHDOLLISIMMAN PIAN TAI VIIMEISTÄÄN KUUKAUTTA ENNEN HOIDONTARVETTA!

Varhaiskasvatus:

  • Kesällä 2020 on avoinna 29.6. – 2.8.2020 välisenä aikana vain Toivikkeen päiväkoti (ja tarvittaessa hoidontarpeen mukaan Haapalan päiväkoti). 
  • Esiopetus alkaa 18.8.2020. Esiopetukseen siirtyvien lasten hoitopaikka elokuuksi ilmoitetaan tarkemmin ennen esiopetuksen alkamista.
  • Palautathan saamasi lomakkeen kesäajan hoidon tarpeesta 1.5.2020 mennessä kaupungintalon pääsisäänkäynnin vieressä olevaan postiluukkuun (luukun yläpuolella lukee Karkkilan kaupunki). Kuoreen merkintä varhaiskasvatus.

Lomakkeen saat päiväkodista, tai tästä linkistä.

HUOM! Voit lähettää lomakkeen myös Suomi.fi - viestit palvelun kautta. Lataa lomake koneellesi ja täytä, allekirjoitusta ei tarvita koska tunnistautuminen palveluun korvaa allekirjoituksen. Lähetä lomake meille Suomi.fi linkistä viestin liitteenä. Viestin lähetyksessä valitse viestin vastaanottajaksi  Karkkila ja vastaanottajan palveluksi Varhaiskasvatus.


Esiopetus:

  • Maksuton esiopetus päättyy pe 29.5.2020, ja nykyiset varhaiskasvatuspäätökset loppuvat tuohon päivämäärään. Ennen koulun alkua (to 13.8.2020) varhaiskasvatusta tarvitseville esioppilaille tehdään uudet hoitopäätökset saamanne hoidontarvelomakkeen tietojen perusteella. Palautathan saamasi lomakkeen kesäajan hoidon tarpeesta 1.5.2020 mennessä kaupungintalon pääsisäänkäynnin vieressä olevaan postiluukkuun (luukun yläpuolella lukee Karkkilan kaupunki). Kuoreen merkintä varhaiskasvatus. 

Lomakkeen saat esiopetusryhmästä tai tästä linkistä.

  • Uusi päätös kesäkuukausilta ilmoitetaan koteihin ennen esiopetuksen päättymistä!
  • Esioppilaat Tuorilasta ja Nyhkälästä siirtyvät 1.6 – 26.6 myöhemmin ilmoitettaviin varahoitopaikkoihin; hoitopaikat ilmoitetaan hoitoa tarvitsevien lasten määrän selvittyä. 
  • Haukkamäen esikoululaiset ovat 26.6 asti omassa yksikössään.
  • Kesällä 2020 on avoinna 29.6. – 2.8.2020 välisenä aikana vain Toivikkeen päiväkoti ja tarvittaessa Haapalan päiväkoti.
  • 3. - 12.8. hoitopaikka järjestetään tarpeen mukaan.

Maksukäytäntö varhaiskasvatuksessa kesäkuukausien aikana

Heinäkuu maksuton: mikäli lapsen hoitosuhde on alkanut elokuun aikana ja on kestänyt 11 kuukautta.
Kesäkuu maksuton: mikäli 1.5. mennessä on ilmoitettu, että lapsi on poissa hoidosta kaikki kesä- ja heinäkuun toimintapäivät

Kesä-heinä ja elokuu maksuton: mikäli 1.5. mennessä on ilmoitettu, että lapsi on poissa hoidosta kaikki kesä-, heinä- ja elokuun toimintapäivät 

Huomioithan mikäli lapsen huoltajat varaavat lapselle hoitoa 1.6 – 31.8. välillä, voidaan peruuttamatta jätetystä varhaiskasvatuspaikasta periä puolet varhaiskasvatusmaksusta tai vähintään puolet 27 euroa/kk:ssa perittävästä maksusta. 

Lisätietoja: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Paivahoitomaksut tai varhaiskasvatustoimistosta Marjaliina Moilanen 044 553 3059 

Sivua päivitetty 27.4.2020/mv

 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi