Valikko Etsi
Tulevia tapahtumia

Kaupunginvaltuuston kokous

21.9.2020 klo 18:00

Karkkilan kaupunginvaltuusto kokoontuu Karkkilasalissa (Anttilankatu 2-4) maanantaina 21.9. klo 18. Yleisö on tervetullutta seuraamaan kokouksen kulkua katsomon yläosaan. Kokouksen esityslistaan voi tutustua kaupungin verkkosivuilla tästä linkistä klikkaamalla.

Syyskuussa Karkkilasalin yleisömäärä on rajattu 80 henkilöön. Tällä katsojamäärällä pystytään varmistamaan osallistujien turvallisuus aluehallintoviraston päätöksen edellyttämällä tavalla THL:n ja OKM:n ohjetta noudattaen.

Jarmo Suojärvi: Piirustuksia, Galleria Framille

2.9.2020 – 26.9.2020

Syyskuussa Galleria Framillessa voi tutustua Jarmo Suojärven piirustuksiin. Näyttely on avoinna - 26.9. ke-pe klo 12-17 ja la 10-13.

Karkkilalainen Jarmo on pääasiassa maalannut, mutta on tehnyt myös tussipiirustuksia, grafiikkaa ja keramiikkaa. Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut myös ryhmänäyttelyihin 90-luvulta lähtien. Aiemmin galleriassa on nähty Jarmon värikkäitä maalauksia, mutta nyt pitkästä aikaa hän on tarttunut kynään ja tehnyt runsasviivaisia piirustuksia.

”Keväällä työhuoneellani tehtiin remonttia enkä voinut käyttää sitä. Sattumalta Turun reissulla löysin grafiittikyniä taidekaupasta, joten aloin taas piirtää kotona. Yleensä piirrän vain luonnoksia maalauksia varten. Olen kuitenkin aiemminkin pitänyt spriitussi- ja tussikynäpiirustusnäyttelyt Karkkilan kirjastogalleriassa. Piirtäminen on vaikeampaa ja vaativampaa kuin maalaaminen. Piirrosta on vaikeaa korjata myöhemmin. Monesti piirsin monta sivua lehtiöstä saamatta aikaan hyväksyttävää kuvaa. Toisinaan syntyi montakin hyvää ja käyttökelpoista kuvaa peräkkäin.”


Ilmoita tapahtuma »
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi