Valikko Etsi
Tulevia tapahtumia

Surunkesyttäjät -elokuvan erikoisnäytös Kino Laikassa

24.2.2022 klo 18:00

Surunkesyttäjät -elokuvan ohjaaja Mina Laamo on paikalla Kino Laikassa näytöksen jälkeen keskustelemassa elokuvasta ja sen teemoista Surujärjestöjen kokemusasiantuntijoiden kanssa. Elokuva nähdään Karkkilan Kino Laikassa ennakkoensi-iltana.

Surunkesyttäjät on dokumentaarinen elokuva surun kohtaamisesta, muutoksesta ja luopumisesta, rakkautta unohtamatta. Elokuvan 10 päähenkilöä puhuvat vilpittömästi elämästä, muutoksesta, surusta ja luopumisesta. Osa on menettänyt perheenjäsenen tai rakkaimpansa, yksi kohdannut eron ja toinen ympäröivän yhteiskunnan vihamielisyyden. Kun joku luopuu rakkaastaan, luopuu toinen kokonaisesta elämästä.

Rankasta aiheesta huolimatta elokuva on täynnä rakkautta ja lempeyttä elämää kohtaan. Luopumisen kääntöpuoli on oivallus elämän ainutkertaisuudesta ja kauneudesta. Filmille kuvattu visuaalisesti sykähdyttävä elokuva esittää surun toisin kuin mihin olemme tottuneet; suru ei olekaan jotakin, mistä olisi pyristeltävä nopeasti yli ja eroon, vaan mielen hidas prosessi selvitä elämän muutoksista.

Milloin: To 24.2. klo 18:00
Missä: Kino Laika / Valurinkatu 2C, Karkkila
Liput: 12 € tai Kaikukortilla. Liput varattavissa verkossa: https://www.kinolaika.fi/


Perherastit

19.2.2022 – 27.2.2022

Hiihtolomaviikon omatoimirastit järjestää yhdessä Karkki-Rasti ja Karkkilan MLL. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Kartan voi noutaa ja rasteja kiertää oman aikataulun mukaan, ei ilmoittautumista. Huomaa, että kartan noutopiste ja lähtö/maali sijaitsevat eri kohdissa.

Ratamestarina Keijo Rantala.

Valittavina seuraavat radat:
helppo 2km
helppo 3km
4km, suunnattu kuntosuunnistajille

Kartan nouto: Osoitteessa Vanha Turuntie 25 on miehittämätön jakelupiste (varastorakennuksen seinustalla), kohde on merkitty rastilippulaattalla.

Kartan voi myös tulostaa osoitteesta: karkki-rasti.fi --> Kuntorastit.

Lähtö/maali: Osoitteessa Vanha Turuntie 28, Haukkamäenkoulun katoksen alla, merkitty rastilipulla ja A4-kokoisella LÄHTÖ/MAALI-opasteella. Kirjoita laatikosta löytyvään vihkoon suunnistajien nimet, päivänmäärä ja valittu rata. Laatikosta löytyy myös leimauskortit lyhyille radoille. Maaliin palattua, jätä leimattu kortti palautuslaatikkoon.

Leimauskorttien palauttaneiden kesken arvotaan viisi kappaletta 20 euron arvoisia lahjakortteja Kino Laikaan sekä kolme kappaletta Karkki-Rastin putkihuiveja.

Reino Vesanderin valokuvia Valimomuseon Galleria Bremerissä

29.1.2022 – 10.4.2022

Suomen Valimomuseon Galleria Bremerissä (Bremerintie 10) on esillä valokuvaaja Reino Vesanderin diakuvista koostettu valokuvanäyttely. Näyttely on avoinna la-su klo 12 - 15. Näyttelyssä on mukana 77 Vesanderin kuvaa 1960-luvulta aina 1990-luvun loppuun.
Reino Vesander toimi valokuvaajan ammatissa neljännesvuosisadan ajan vuodesta 1960 lähtien. Työnsä ohella hän valokuvasi innokkaasti myös vapaa-ajallaan. Nämä kuvat hän tallensi pääsääntöisesti diakuvina. Näyttely on Vesanderin valokuvanäyttelytrilogian keskimmäinen osa.
Näyttelyyn on pääsymaksu tai Museokortilla ja Kaikukortilla.

Kirjastogalleria: Millainen on sinun unelmiesi kirjasto?

7.12.2021 – 27.2.2022

Millainen on sinun unelmiesi kirjasto? Kirjastogalleriassa kerätään 27.2.2022 asti karkkilalaisten ajatuksia, toiveita ja unelmia kirjaston kehittämiseksi. Poikkea nauttimaan kirjastotunnelmasta ja ideoimaan, miten kirjastostamme tehtäisiin yhteinen ja monikäyttöinen tila, jossa viihdytään, harrastetaan, opitaan ja oleskellaan juuri meille karkkilalaisille mieleisellä tavalla. Toiminnallinen näyttely on osa AVI:n rahoittamaa hanketta, jossa mm. asukkaita ja yhteistyökumppaneita osallistamalla suunnitellaan Karkkilan kirjaston nykyaikaistamista. PÄIVITYS 31.1.2022: Jos et pääse paikalle näyttelyyn tai haluat muuten kertoa lisää kirjastoajatuksistasi, voit vastata myös näyttelyn sisältöä vastaavaan nettikyselyyn tämän linkin kautta (linkki avautuu Webropol-kyselysivustolle uuteen välilehteen).

Näyttelyn yhteydessä on esillä myös Lera Frankan talvisia valokuvia Karkkilasta.

Näyttely on avoinna Karkkilan kirjaston aukioloaikana, myös omatoimiaikoina. Kirjaston aukioloajat ja yhteystiedot (linkki avaa Lukki-verkkokirjaston uuteen ikkunaan)

Näkymä Unelmien kirjasto -näyttelyn tunnelmallisesti valaistusta sohvaryhmästä.

Ilmoita tapahtuma »
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi