Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan uusi kaupunginjohtaja on Tuija Telén Karkkilan kaupunginvaltuusto valitsi kokouksessaan 18.6.2018 Karkkilan uudeksi kaupunginjohtajaksi Tuija Telénin yksimielisesti.

19.6.2018

Tuija Telén on diplomi-insinööri, Tampeereen pormestarin esikunnan yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Tampereelta. Tuija Telén on kotoisin Karkkilasta.


Kaupunginjohtajan valintaprosessi

Kaupunginjohtajan haku loppui 4.6.2018, mihin mennessä hakemuksia saapui 11 KuntaRekry- järjestelmän kautta ja suostumuksia kaksi. Neljä hakijaa haastateltiin ja he olivat diplomi-insinööri, tekninen johtaja Kari Setälä Salosta, hallintotieteiden maisteri, talousjohtaja Kristiina Tikkala Helsingistä, diplomi-insinööri, yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuija Telén Tampereelta ja hallintotieteiden maisteri, talous- ja hallintojohtaja Antti Peltola Helsingistä. Haastattelujen jälkeen testeihin lähetettiin Antti Peltola ja Tuija Telén. Haastatteluryhmä suositteli yksimielisesti hallitukselle Tuija Telénin valintaa. Valtuusto valitsi Telénin kieltäytymisen varalle Antti Peltolan.

Kaupunginjohtajan virkasuhde

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kaupunginhallitus laatii kaupunginjohtajan kanssa erillisen johtajasopimuksen ja päättää virantoimituksen alkamisajasta.

Karkkilan kaupunginjohtaja Marko Järvenpää irtisanoitui tehtävästä ja hänen virkasuhteensa päättyy heinäkuun puolessa välissä. Kaupunginjohtajan virkatehtäviä hoitaa uuden kaupunginjohtajan aloittamiseen saakka talousjohtaja Sari Laine.

 

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi