Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika

Aktiivinen kaupunki

Karkkilassa monipuolinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta on tärkeä osa pikkukaupunkielämää. Mielekästä vapaa-ajan tekemistä löytyy muun muassa kuntoilijoille ja urheilijoille kuten myös musiikin, kuvataiteen, tanssin ja teatterin ystäville. Aktiivinen yhdistystoiminta on yksi mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua. Matkailijoille ja vierailijoille kiinnostavaa on myös rautainen historiaamme, upea luontomme ja vilkas torimme ostosmahdollisuuksineen. Tutustu nähtävyyksiin ja käyntikohteisiin viereisistä linkeistä.

Tapahtumakalenteri saattelee sinut kiinnostaviin tapahtumiin ympäri vuoden. Seuraa tapahtumakalenteria aktiivisesti, niin tiedät, mitä Karkkilassa tapahtuu! 

Tapahtumajärjestäjä: tiedota tapahtumistasi tapahtumakalenterissa!
Karkkilan kaupunki haluaa palvella karkkilalaisia sekä Karkkilan kulttuurin, urheilun ja muiden vapaa-ajan tapahtumien ystäviä parhaalla mahdollisella tavalla. Julkaisemme tapahtumakalenterissa sekä viikkotiedotteessa tiedot karkkilalaisten yhdistysten Karkkilassa järjestämistä yleisötapahtumista.

Tapahtumajärjestäjän muistilista
Ilmoita tapahtumastasi viimeistään tapahtumaa edeltävän viikon puolivälissä, niin saat maksuttoman mainoksen kotisivujemme Ajankohtaista- viikkotiedotteeseen ja yleensä myös Facebook-sivuillemme. Lisää tiedotteeseen kuva, niin tapahtumasi saa enemmän näkyvyyttä ja seuraajia. Kuvan on oltava .jpg-muodossa ja sen  leveys saa olla korkeintaan 415 pikseliä.
Tapahtumakalenteriin saat tiedot täyttämällä sähköisen lomakkeen. Löydät sen myös tästä.

Ennen kuin valitset päivämäärää tapahtumallesi, tarkista tapahtumakalenteristamme mitä muita tapahtumia on kaupungissa samaan aikaan. Näin voit estää samankaltaisten tapahtumien päällekkäisyyttä ja tapahtumasi saa huomiota ja osallistujia.

Tapahtumatiedot voi lähettää kaupungille sähköisellä lomakkeella. Tapahtuman voi ilmoittaa myös puhelimitse Palvelupiste Serveriin, p. 09 4258 3755. Serveri on avoinna arkisin klo 9 - 12 ja 13 - 15.  

Vuosi 2017 on Suomen ja Karkkilan juhlavuosi!

Vuonna 2017 itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta. Tänä vuonna Karkkilassa vietetään myös juhlavuotta, sillä Pyhäjärven kunnan perustamisesta tulee 150 vuotta, Karkkilan kauppalan perustamisesta 85 vuotta ja Karkkilan kaupungiksi nimeämisestä 40 vuotta. Lisäksi Kulonsuonmäen kaivoksen avaamisesta tulee kuluneeksi 200 vuotta. Juhlaan on siis aihetta!

Juhlavuoden tapahtumista löydät tietoa http://www.karkkila.fi/sivut/FI/Juhlavuosi-2017-Karkkilassa tai Facebook-sivuiltamme.. Seuraa meitä Instagramissa ja näet kuvia juhlavuoden tapahtumista. Julkaise kuviasi ja käytä: #meidankaikkienkarkkila #suomi100 #mekarkkilalaiset #somethingaboutkarkkila #somereportterit.
 

Logon suunnittelu: Ainu Ilmonen

Sivua päivitetty 16.5.2017/ss

Ajankohtaista »
Yhteystiedot
Liikuntatoimi
Liikunta- ja nuorisosihteeri
Anna Koivu
 044 5353 107
Kaupungintalo, Karkkila
Museotoimi
Museonjohtaja
Tommi Kuutsa
 0500 9383 37
Kaupungintalo, Karkkila
Työväenopisto
Rehtori
Milla Malmberg
 0500 7057 95
Opistotalo, Karkkila
Hallinto- ja talouspalvelut
Serveri Palvelupiste
 09 4258 3755
Kulttuuri
Kulttuuri- ja opistosihteeri
Satu Sirén
 044 4675 452
Kirjasto
Kirjastonjohtaja, kulttuurin ja vapaa-ajan palvelualueen palvelupäällikkö
Sirkka Ylander
 044 7674 641
Valtatie 26, 03600 Karkkila
Matkailijan Karkkila »

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi