Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika

Aktiivinen kaupunki

Karkkilassa monipuolinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta on tärkeä osa pikkukaupunkielämää. Mielekästä vapaa-ajan tekemistä löytyy muun muassa kuntoilijoille ja urheilijoille kuten myös musiikin, kuvataiteen, tanssin ja teatterin ystäville. Aktiivinen yhdistystoiminta on yksi mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua. Matkailijoille ja vierailijoille kiinnostavaa on myös rautainen historiamme, upea luontomme ja vilkas torimme ostosmahdollisuuksineen. Tutustu nähtävyyksiin ja käyntikohteisiin viereisistä linkeistä.

Tapahtumakalenteri saattelee sinut kiinnostaviin tapahtumiin ympäri vuoden. Seuraa tapahtumakalenteria aktiivisesti, niin tiedät, mitä Karkkilassa tapahtuu! 

Tapahtumajärjestäjä! Tiedota tapahtumistasi tapahtumakalenterissa
Karkkilan kaupunki haluaa palvella karkkilalaisia sekä Karkkilan kulttuurin, urheilun ja muiden vapaa-ajan tapahtumien ystäviä parhaalla mahdollisella tavalla. Julkaisemme tapahtumakalenterissa tiedot karkkilalaisten yhdistysten Karkkilassa järjestämistä yleisötapahtumista. Viikoittain laadimme tapahtumatiedotteen seuraavan viikon tapahtumista, jonka julkaisemme sekä kaupungin verkkosivuilla että Me Karkkilalaiset Fb-sivuilla. Jotta tapahtumasi ehtii mukaan tiedotteeseen, ilmoita se meille torstaihin klo 12 mennessä.

Lisää tapahtumasi tapahtumakalenteriin tällä sähköisellä lomakkeella.
Tapahtuman voi ilmoittaa myös kulttuurisihteeri Anne Kettuselle anne.kettunen@karkkila.fi  p. 044 4675 452 tai palvelupiste Serveriin, p. 09 4258 3755. Serveri on avoinna arkisin klo 9 - 12 ja 13 - 15.

Jos haluat tapahtumatiedotteeseen kuvan, lähetä se sähköpostilla anne.kettunen@karkkila.fi. Kuvan on oltava jpg-muodossa ja sen leveys saa olla korkeintaan 415 pikseliä.

Ennen kuin päätät tapahtumasi ajankohdan, tarkista tapahtumakalenteristamme, mitä muita tapahtumia on kaupungissa. Näin voit estää samankaltaisten tapahtumien päällekkäisyyttä ja tapahtumasi saa huomiota ja osallistujia.

Vuosi 2017 on Suomen ja Karkkilan juhlavuosi

Vuonna 2017 itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta. Tänä vuonna Karkkilassa vietetään myös juhlavuotta, sillä Pyhäjärven kunnan perustamisesta tulee 150 vuotta, Karkkilan kauppalan perustamisesta 85 vuotta ja Karkkilan kaupungiksi nimeämisestä 40 vuotta. Lisäksi Kulonsuonmäen kaivoksen avaamisesta tulee kuluneeksi 200 vuotta. Juhlaan on siis aihetta!

Juhlavuoden tapahtumista löydät tietoa http://www.karkkila.fi/sivut/FI/Juhlavuosi-2017-Karkkilassa tai Facebook-sivuiltamme.. Seuraa meitä Instagramissa ja näet kuvia juhlavuoden tapahtumista. Julkaise kuviasi ja käytä: #meidankaikkienkarkkila #suomi100 #mekarkkilalaiset #somethingaboutkarkkila #somereportterit.
 

Logon suunnittelu: Ainu Ilmonen


Vapaa-aikalautakunnan kummit

Vapaa-aikalautakunta valitsi kummit eri yksiköille. Kummin tehtävänä on perehtyä lähemmin kyseisen yksikön toimintaan ja toiveisiin ja välittää tietoa lautakunnalle. Toiminta on vuorovaikutteista ja myös yksiköiden henkilökunta voi olla yhteydessä suoraan kummiinsa. Alla on lueteltu kummit yksiköineen yhteydenpitoa varten.

1 Taiteen perusopetus, Helena Toropainen
 2 Liikuntatoiminta, Timo Toiminen
 3 Nuorisotoiminta, Päivi Leppänen
 4 Nuorten työpaja, nuorten työllisyys- ja koulutusasiat, Anu Frosterus
 5 Museo, Tuure Keskinen
 6 Työväenopisto, Liisa Leinamo
 7 Kirjasto ja Elämyspolkutoiminta, Katja Etolin
 8 Kulttuuritoimi, Rautapäivät ja Harrastemessut, Kaikukortti, Jouni Kaskiharju
 9 Järjestöjen tuki,  avustukset ja tilat sekä järjestöillat, Teemu Tuiskula
 
Sivua päivitetty 12.12.2017/ns

Ajankohtaista »
Yhteystiedot
Kulttuuri
Kulttuuri- ja opistosihteeri
Anne Kettunen
 044 4675 452
Liikuntatoimi
Liikunta- ja nuorisosihteeri
Anna Koivu
 044 5353 107
Kaupungintalo, Karkkila
Museotoimi
Museonjohtaja
Tommi Kuutsa
 0500 9383 37
Kaupungintalo, Karkkila
Työväenopisto
Rehtori
Milla Malmberg
 0500 7057 95
Opistotalo, Karkkila
Päivystysaika ti klo 9-11
Hallinto- ja talouspalvelut
Serveri Palvelupiste
 09 4258 3755
Kirjasto
Kirjastonjohtaja, kulttuurin ja vapaa-ajan palvelualueen palvelupäällikkö
Sirkka Ylander
 044 7674 641
Valtatie 26, 03600 Karkkila
Matkailijan Karkkila »

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi