Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika

Aktiivinen kaupunki

Karkkilassa monipuolinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta on tärkeä osa pikkukaupunkielämää. Mielekästä vapaa-ajan tekemistä löytyy muun muassa kuntoilijoille ja urheilijoille kuten myös musiikin, kuvataiteen, tanssin ja teatterin ystäville. Aktiivinen yhdistystoiminta on yksi mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua. Matkailijoille ja vierailijoille kiinnostavaa on myös rautainen historiamme, upea luontomme ja vilkas torimme ostosmahdollisuuksineen. Tutustu nähtävyyksiin ja käyntikohteisiin viereisistä linkeistä.Tapahtumakalenteri saattelee sinut kiinnostaviin tapahtumiin ympäri vuoden. Seuraa tapahtumakalenteria aktiivisesti, niin tiedät, mitä Karkkilassa tapahtuu! 

Tapahtumajärjestäjä! Tiedota tapahtumistasi tapahtumakalenterissa
Karkkilan kaupunki haluaa palvella karkkilalaisia sekä Karkkilan kulttuurin, urheilun ja muiden vapaa-ajan tapahtumien ystäviä parhaalla mahdollisella tavalla. Julkaisemme tapahtumakalenterissa tiedot karkkilalaisten yhdistysten Karkkilassa järjestämistä yleisötapahtumista. Myös yritysten muissa kuin omissa tiloissaan järjestämät, normaalista yritystoiminnasta poikkeavat yleisötapahtumat ovat tervetulleita kalenteriin. Jos olet epävarma, sopiiko tapahtumasi kalenteriin, voit kysäistä asiaa joko kulttuurisihteeriltä tai vaihtoehtoisesti palvelupiste Serveristä.

Viikoittain laadimme tapahtumatiedotteen seuraavan viikon tapahtumista, jonka julkaisemme sekä kaupungin verkkosivuilla että Me Karkkilalaiset Fb-sivuilla. Jotta tapahtumasi ehtii mukaan tiedotteeseen, ilmoita se meille torstaihin klo 12 mennessä.

Lisää tapahtumasi tapahtumakalenteriin tällä sähköisellä lomakkeella.
Tapahtuman voi ilmoittaa myös kulttuurisihteeri Anne Kettuselle anne.kettunen@karkkila.fi  p. 044 4675 452 tai kulttuurisihteerin poissaollessa palvelupiste Serveriin Palvelupiste@karkkila.fi p. 09 4258 3755. Serveri on avoinna arkisin klo 9 - 12 ja 13 - 15.

Jos haluat tapahtumatiedotteeseen kuvan, lähetä se sähköpostilla kulttuurisihteerille osoitteeseen anne.kettunen@karkkila.fi

Ennen kuin päätät tapahtumasi ajankohdan, tarkista tapahtumakalenteristamme, mitä muita tapahtumia on kaupungissa. Näin voit estää samankaltaisten tapahtumien päällekkäisyyttä ja tapahtumasi saa huomiota ja osallistujia.

Vapaa-aikalautakunnan kummit

Vapaa-aikalautakunta valitsi kummit eri yksiköille. Kummin tehtävänä on perehtyä lähemmin kyseisen yksikön toimintaan ja toiveisiin ja välittää tietoa lautakunnalle. Toiminta on vuorovaikutteista ja myös yksiköiden henkilökunta voi olla yhteydessä suoraan kummiinsa. Alla on lueteltu kummit yksiköineen yhteydenpitoa varten.

1 Taiteen perusopetus, Helena Toropainen
 2 Liikuntatoiminta, Timo Toiminen
 3 Nuorisotoiminta, Päivi Leppänen
 4 Nuorten työpaja, nuorten työllisyys- ja koulutusasiat, Anu Frosterus
 5 Museo, Tuure Keskinen
 6 Työväenopisto, Liisa Leinamo
 7 Kirjasto ja Elämyspolkutoiminta, Katja Etolin
 8 Kulttuuritoimi, Rautapäivät ja Harrastemessut, Kaikukortti, Jouni Kaskiharju
 9 Järjestöjen tuki,  avustukset ja tilat sekä järjestöillat, Teemu Tuiskula
 

Sivua päivitetty 23.10.2018/ak


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi