Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Yhdistystoiminta

Yhdistysten yhteystiedot kaupungin sivuille

Karkkilan kaupunki toivoo yhdistyksiltä niiden perus- ja yhteystiedot sekä mahdolliset kotisivulinkit julkaistavaksi Karkkilan kaupungin sivuilla. Tiedot voi lähettää osoitteeseen palvelupiste@karkkila.fi tai ne voi ilmoittaa puhelimitse Palvelupiste Serveriin, p. 09 4258 3755. Serveri on avoinna arkisin klo 9 - 12 ja 13 - 15.

Muistattehan ilmoittaa vuosikokousten jälkeen uusien yhdistyksenne toimihenkilöiden yhteystiedot tai jos toimihenkilön yhteystiedot muuttuvat. Kiitos etukäteen!


Karkkilassa monipuolista yhdistys- ja järjestötoimintaa

Karkkilassa toimii noin sata harrastustoimintaa tarjoavaa yhdistystä ja järjestöä. Kulttuurialan harrastustoimintaa ja opetusta sekä aikuisille, lapsille että nuorille tarjoavat useat mm. musiikin, kuvataiteiden ja tanssin aloilla toimivat yhdistykset. Taidekoulujen tiedot löytyvät Kulttuuri > Taiteen perusopetus -osasta.  Lisäksi mm. Karkkilan kaupungin työväenopisto, vapaa-aikatoimi ja kirjasto tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Yhdistysten tietoja löydät tämän sivun alasivuilta.

Vireää toimintaa on myös omakoti – ja puutarhayhdistyksillä, partiolaisilla, veteraani- ja eläkeläisjärjestöillä, kotiseutuyhdistyksillä ja useilla muilla erikoisalojen yhdistyksillä. Karkkilassa toimii useampikin kuoroharrastusta tarjoava yhdistys. Näyttelemisestä innostuneille tarjoaa harrastustoimintaa Karkkilan Työväen Näyttämö ja Teatteri Perä.

Liikunnan- ja urheilun alalla aktiivista toimintaa on tarjolla mm. kori-, lento-, sulka- ja jalkapallossa, salibandyssä, suunnistuksessa, painissa, judossa, Han Moo Dossa, nyrkkeilyssä ja kuntonyrkkeilyssä, frisbeegolfissa, aerobicissa, moottoriurheilussa, melonnassa ja ratsastuksessa. Yhdistysten ja kaupungin tarjotaa täydentävät yksityiset liikunta-alan yritykset.


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi