Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika

Aktiivinen kaupunki

Karkkilassa monipuolinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta on tärkeä osa pikkukaupunkielämää. Mielekästä vapaa-ajan tekemistä löytyy muun muassa kuntoilijoille ja urheilijoille kuten myös musiikin, kuvataiteen, tanssin ja teatterin ystäville. Aktiivinen yhdistystoiminta on yksi mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua. Matkailijoille ja vierailijoille kiinnostavaa on myös rautainen historiaamme, upea luontomme ja vilkas torimme ostosmahdollisuuksineen. Tutustu nähtävyyksiin ja käyntikohteisiin viereisistä linkeistä.

Tapahtumakalenteri saattelee sinut kiinnostaviin tapahtumiin ympäri vuoden. Seuraa tapahtumakalenteria aktiivisesti, niin tiedät, mitä Karkkilassa tapahtuu! 

Tapahtumajärjestäjä! Tiedota tapahtumistasi tapahtumakalenterissa
Karkkilan kaupunki haluaa palvella karkkilalaisia sekä Karkkilan kulttuurin, urheilun ja muiden vapaa-ajan tapahtumien ystäviä parhaalla mahdollisella tavalla. Julkaisemme tapahtumakalenterissa sekä viikoittain tapahtumatiedotteessa tiedot karkkilalaisten yhdistysten Karkkilassa järjestämistä yleisötapahtumista.

Tapahtumajärjestäjän muistilista
Ilmoita tapahtumastasi viimeistään tapahtumaa edeltävän viikon puolivälissä, niin saat maksuttoman mainoksen kotisivujemme Ajankohtaista- viikkotiedotteeseen ja yleensä myös Facebook-sivuillemme.
Jos haluat tapahtumatiedotteeseen kuvan, lähetä se sähköpostilla palvelupiste@karkkila.fi Kuvan on oltava jpg-muodossa ja sen  leveys saa olla korkeintaan 415 pikseliä. Tapahtumakalenteriin saat tapahtumatiedot täyttämällä sähköisen lomakkeen, joka löytyy myös tästä.

Ennen kuin valitset päivämäärää tapahtumallesi, tarkista tapahtumakalenteristamme mitä muita tapahtumia on kaupungissa samaan aikaan. Näin voit estää samankaltaisten tapahtumien päällekkäisyyttä ja tapahtumasi saa huomiota ja osallistujia.

Tapahtumatiedot voi lähettää kaupungille sähköisellä lomakkeella. Tapahtuman voi ilmoittaa myös puhelimitse Palvelupiste Serveriin, p. 09 4258 3755. Serveri on avoinna arkisin klo 9 - 12 ja 13 - 15.  


Vuosi 2017 on Suomen ja Karkkilan juhlavuosi

Vuonna 2017 itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta. Tänä vuonna Karkkilassa vietetään myös juhlavuotta, sillä Pyhäjärven kunnan perustamisesta tulee 150 vuotta, Karkkilan kauppalan perustamisesta 85 vuotta ja Karkkilan kaupungiksi nimeämisestä 40 vuotta. Lisäksi Kulonsuonmäen kaivoksen avaamisesta tulee kuluneeksi 200 vuotta. Juhlaan on siis aihetta!

Juhlavuoden tapahtumista löydät tietoa http://www.karkkila.fi/sivut/FI/Juhlavuosi-2017-Karkkilassa tai Facebook-sivuiltamme.. Seuraa meitä Instagramissa ja näet kuvia juhlavuoden tapahtumista. Julkaise kuviasi ja käytä: #meidankaikkienkarkkila #suomi100 #mekarkkilalaiset #somethingaboutkarkkila #somereportterit.
 

Logon suunnittelu: Ainu Ilmonen

Sivua päivitetty 10.8.2017/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi