Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan terveysaseman remontti on valmistunut. Tervetuloa avointen ovien tilaisuuteen perjantaina 20.10. klo 12 - 16!

11.10.2017


Karkkilan terveysaseman remontti käynnistyi pitkän suunnittelutyön jälkeen toukokuussa 2016. Remontti on valmistunut sille asetetussa aikataulussa ja nyt kaikki alkaa olla valmista! Tällä hetkellä sosiaali- ja terveysasemalla tehdään vielä viimeistely- ja kalustustöitä.

Kaikki Karviaisen Karkkilan toiminnot muuttavat väistötiloista uusiin saneerattuihin ja uudistettuihin tiloihin Huhdintielle viimeistään marraskuun alkuun mennessä. Ainoastaan Karviaisen työterveyshuolto jää toimimaan kaupungintalolle. Alueen karttaan voit tutustua täältä.

Terveysaseman avoimet ovet järjestetään perjantaina 20.10. klo 12 - 16

Karkkilan sosiaali- ja terveysaseman avointen ovien päivää vietetään perjantaina 20.10. klo 12 – 16. Yksiköiden vastuuhenkilöt ovat ohjaamassa vieraita uusituissa tiloissa.

Tervetuloa tutustumaan juuri saneeratun ja uudistetun Karkkilan sosiaali- ja terveysaseman tiloihin ja nauttimaan kupponen kahvia käynnin lomassa!

Kuva: Lääkärien ja hoitajien vastaanotoille mennään ison aulan kautta ilmoittautumalla heti ulko-oven jälkeen olevalla automaatilla Kela-korttia, ajokorttia tai kutsukirjeen viivakoodia näyttämällä. HUS-Labissa on oma automaatti-ilmoittautumispisteensä käytävän varrella niille, joilla ei ole etukäteen varattua laboratorioaikaa. Kuvassa näkyvällä käytävällä ovat entiseen tapaan myös fysioterapian ja HUS-Röntgenin vastaanottotilat. Sosiaali- ja terveysasemalla on myös neuvonta, josta voi kysyä apua.

Lääkärien ja hoitajien vastaanotot ovat aloittaneet uusissa tiloissa

Terveysaseman vastaanottotoiminnat aloittivat uusissa remontoiduissa tiloissa maanantaina 9.10. Päiväaikainen kiireellinen vastaanotto ja kaikki lääkäreiden sekä hoitajien ajanvarausvastaanotot löytyvät nyt ison aulatilan ympäriltä.

Laboratorio, röntgen ja fysioterapia ovat jo siirtyneet uusittuihin tiloihinsa, jotka sijaitsevat entisillä paikoillaan. Fysioterapia on avoinna muuton jälkeen 11.10. lähtien, laboratorio 12.10. alkaen ja röntgen avautuu 16.10. alkavalla viikolla. 

Uusittu kahviomyymälä on entisellä paikallaan aulassa. Kuntayhtymä Eteva jatkaa tiloissa vuokralaisena.Kuva: Kahvilatilat sijaitsevat edelleen ison aulan yhteydessä.

Hammashoito ja hoitotarvikejakelu toimivat jo uusissa tiloissa

Hammashoito ja hoitotarvikepalvelu toimivat jo nyt peruskorjatuissa tiloissa entisen lääkäripäivystyksen paikalla talon keskivaiheilla. Mielenterveys- ja päihdepalvelut aloittavat muuton kuun puolivälissä uusiin tiloihinsa.


Kuva: Hammashuolto ja hoitotarvikejakelu sijaitsevat entisen lääkäripäivityksen tiloissa.

Neuvolatoiminnot ja perheiden palvelut muuttavat lokakuun lopulla

Äitiys- ja lastenneuvola, perheneuvola, perheiden sosiaalipalvelut ja lasten terapia- ja psykologipalvelut muuttavat uusittuihin terveysaseman alakerran tiloihin uusina toimijoina. Lokakuun lopulla muuttoa tekevät kaupungintalolta sekä neuvola että kaikki perhepalveluiden toiminnat.


Kuva: Neuvolatoiminnot muuttavat terveysaseman alakertaan lokakuun lopulla.

Myös kotihoidon toimistot muuttavat lähiaikoina uusittuihin tiloihin sosiaali- ja terveysaseman alakertaan.

Vuodeosasto muuttaa takaisin Vihdin kirkonkylältä

Vuodeosasto on ollut remontin ajan väistötiloissa Vihdin kirkonkylällä. Osastotoiminnot muuttavat takaisin Karkkilan uusittuihin tiloihin 23.10.

Osastolla on 22 vuodeosastopaikkaa 1 tai 2 hengen huoneissa, jotka on remontoitu ajanmukaisiksi. Jokaisen potilashuoneen yhteydessä on nyt oma tilava peseytymistilansa.

Osaston tilava päiväsali on remontoitu rakennuksen kaupungin keskustan puoleiseen päätyyn. Osastolla on myös peilisali, joka toimii jatkossa vuodeosaston monitoimitilana.


Kuva: Terveysaseman vuodeosasto siirtyy takaisin Karkkilaan entiseen paikkaansa, ajanmukaisiksi remontoituihin tiloihin.

Tiedotetta päivitetty 19.10.2017/ns

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi