Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Suomen hauskin mies Kino Iglussa lauantaina 21.4. klo 16! Esittelijävieraina Martti Suosalo, Heikki Kujanpää ja Mikko Reitala!

19.4.2018

Kino Iglussa esitetään lauantaina 21.4.2018 klo 16 maaliskuussa 2018 ensi-iltansa saanut elokuva Suomen hauskin mies, jonka on ohjannut Heikki Kujanpää.

Karkkilassa asuva Kujanpää on monipuolisella urallaan ohjannut ja käsikirjoittanut elokuvia, kuten Pieni pyhiinvaellus ja Putoavia enkeleitä sekä tv-tuotantoja, kuten Joulukuusivarkaat ja Taskuparkki. Hänet tunnetaan myös teatteriohjaajana ja näyttelijänä.

Kulunut vuosi on ollut Kujanpäälle supervuosi. Onhan hän ohjannut ja käsikirjoittanut televisiosarjan Donna sekä elokuvan että teatteriversion Suomen hauskimmasta miehestä. Teatteriversiota esitetään edelleen Helsingin Kaupunginteatterissa.

Suomen hauskimmassa miehessä kuolemaan tuomitut vangit valmistavat näytelmän vartijoidensa ja saksalaisjoukkojen komentajan viihdyttämiseksi, saadakseen uuden oikeudenkäynnin. Teatterilaisten joukkoa johtaa Suomen hauskimmaksi mieheksi mainittu Toivo Parikka. Pienet inhimilliset teot saavat suuren merkityksen ja mustan huumorin sävyttämän elokuvan komedia kumpuaa sieltä mistä suurin tuskakin: kuolemanpelosta ja epäoikeudenmukaisuudesta. Näyttelijöinä elokuvassa ovat mm. Martti Suosalo, Leena Pöysti, Jani Volanen, Paavo Kinnunen, Panu Vauhkonen, Jussi Lehtonen, Petri Kaukoranta ja Karri ”Paleface” Miettinen.

Elokuvan tulevat Kino Igluun esittelemään pääosannäyttelijä Martti Suosalo, ohjaaja ja käsikirjoittaja Heikki Kujanpää ja käsikirjoittaja Mikko Reitala. Elokuvanäytös järjestetään yhteistyössä Kinotourin kanssa.

Jonottamisen välttämiseksi lippuja kannattaa ostaa ennakkoon Karkkilan Aito Kullasta.
Liput 9 €.  Kesto 103 min. K12

Suomen hauskin mies Kino Iglussa lauantaina 21.4. klo 16 (Karkkilasali, Anttilankatu 2-4).  Tervetuloa!

Tiedustelut
Mika Lätti, 044 467 5442, www.kinoiglu.fi

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi