Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Tarjolla Hyviä uutisia Karkkilasta

8.8.2017

Haluatko kuulla tuoreimmat hyvät uutiset Karkkilasta? Hyviä Uutisia Karkkilasta, 42-sivuinen Karkkilan kaupungin asiakaslehti jaetaan Karkkilan alueella kotitalouksiin ja yrityksiin tällä viikolla.

Samassa jakelussa on mukana Karkkilan Työväenopiston opinto-ohjelma. Ota siis molemmat lehdet talteen. Työväenopiston uudet kurssit käynnistyvät syyskuun alussa, ilmoittautuminen Työväenopistoon alkaa 17.8. klo 12. Opinto-ohjelmasta löydät kurssien tarkemmat esittelyt ja ilmoittautumisohjeet.

Hyviä Uutisia -lehti esittelee iloisten merkkipaalujen Karkkilaa

Hyviä Uutisia – lehdessä kerromme Karkkilan ajankohtaisista asioista, kaupungin palveluista, asumisesta, yrittämisestä, tapahtumista ja harrastamisesta palvelun käyttäjien näkökulmasta.

Karkkilan aktiivinen kulttuuri- ja liikuntaharrastajien kirjo on esillä monipuolisesti. Juttuja on Kulttuuriyhdistys Lyytistä Karkkilan Työväen Näyttämön ja Teatteri Perän juhlavuoden kesänäytöksiin sekä teatterilaisiin kulissien takana, jalkapalloharrastajien tulevaisuuden suunnitelmista nuorten yleisurheilijalupausten esittelyyn. Lehdessä esitellään myös Visit Karkkila-matkailusivustoa, matkailukohteita ja Suomi 100-juhlavuoden tulevia tapahtumia.

Omakotiasumista ja rakentamisen sujumista Karkkilassa esitellään Karkkilan Aurinkorinteeltä. Karkkilan kouluista kerromme laadukasta perusopetusta tarjoavasta reilut satavuotiaasta Karkkilan yhteiskoulusta.

Liikenneosassa esitellään asiointiliikenteen laajentuminen kouluautoihin. Höökikyydin lisäksi voi syksystä alkaen Karkkilan kyliltä matkustaa myös muissa 22-paikkaisissa kouluautoissa koululaisten mukana itse maksavana. Yrittämisen osassa esittelemme mielenkiintoisia menestyviä karkkilalaisia yrityksiä sekä yrittäjien yhteistyökumppaneita.

Lehti ja opinto-ohjelma ovat jakelussa viikolla 32. Ota talteen!

Lehdet jaetaan karkkilalaisiin kotitalouksiin Länsi-Uudenmaan Mainosjakelun toimesta keskiviikkona 9.8. Lehden voi noutaa myös kaupungintalon esitetelineistä, palvelupiste Serveristä ja kirjastosta sekä kaupungin turisti-infopisteessä Käsityökahvilasta (Huhdintie 10-12).

Hyviä uutisia Karkkilasta –lehden sekä Karkkilan Työväenopiston opinto-ohjelman sähköiset versiot ovat luettavissa Karkkilan kaupungin  sivulta www.karkkila.fi etusivun bannereista.

Tervetuloa hyvien uutisten pariin!


Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi