Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Vuoden 2017 karkkilalainen on Erkki Ollakka

6.3.2018

Vuoden 2017 karkkilalainen julkistettiin ennen valtuuston kokouksen alkua 5.3.2018. Eniten ääniä kilpailussa sai Erkki Ollakka, joka sai kunniakirjan ja kukat valtuuston puheenjohtaja Mika Tallgrenilta ja Karkkilalaisen päätoimittaja Heikki Savolalta.

Kaupunginvaltuusto ja muut kokouksessa paikalla olleet saivat kuulla Heikki Savolan onnittelupuheen sekä vuoden 2017 karkkilalaisen Erkki Ollakan puheenvuoron. Erkki Ollakka kiitti puheessaan mm. talkoopariaan Aatos Etolinia, jonka kanssa he ovat tehneet Ahmoon työväentalolla tuhansia talkootunteja. Myös vaimo Heidi sai osansa kiitoksista.

Erkki Ollakkaa vuoden karkkilalaiseksi äänestäneet henkilöt olivat perustelleet valintaansa mm. seuraavilla seikoilla:
- uuttera vapaaehtoistyömyyrä
- ei pidä itsestään meteliä, mutta on aina valmiina talkoisiin
- aina iloinen ja positiivinen
- uskomatonta työtä Karkkilan kulttuuriperinteen vaalijana ja talkootyöläisenä
- monitoimimies
- Mr. Talkoo
- pyyteetöntä, uskomattoman kovaa talkootyötä tekevä
- sydän paikallaan, Erkki auttaa aina
- Ahmoon työväentalon primus motor
- Karkkilan talkoomestari

Karkkilan kaupunki palkitsee vuoden karkkilalaisen teettämällä kilpailun voittajan kädenjäljistä valurautaisen taulun, joka kiinnitetään kaupungintalon ala-aulaan yleisön nähtäville Rautapäivien yhteydessä.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden äänestäjien kesken arvotun yleisöpalkinnon voitti Jorma Pappinen. Hän sai 100 euron lahjakortin karkkilalaiseen erikoisliikkeeseen, Tmi Grönholmille.

Vuoden karkkilalainen valittiin nyt jo kahdennentoista kerran.  Kilpailu käynnistettiin vuonna 2006 Karkkilan kaupungin ja kaupunkilehti Karkkilalaisen yhteisvoimin. Karkkilalaiset ovat saaneet tästä lähtien valita vuoden karkkilalaisen merkkihenkilön. Vuoden karkkilalaiseksi on valittu ansiokas, menestyksellinen ja muutoin asukkailta kunnioitusta ja huomiota saanut henkilö. Henkilön arvostettu toiminta on tapahtunut joko ammatinharjoittajana tai vapaa-ajan parissa.Kuva: Erkki Ollakka juhlallisuuksien jälkeen Kuningattaren aulassa kuvattuna.

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi