Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan Rautapäivät löytyvät nyt myös radioaalloilta

11.6.2018

Rautapäivien tapahtumia löydät tänä vuonna myös radiokanavilta Radio Aalto, Hitmix ja Helmiradio. Karkkilan Rautapäivien mainosta esitetään näillä kanavilla 10.6. - 14.6. ~ klo 6-24.
Kanavien taajuudet: Radio Aalto Helsinki 92,5 MHz, Helmiradio Helsinki 88,6 MHz, HitMix Helsinki 95,2 MHz. Radiokanavat löytyvät myös nettiradiosta.

Rautapäivien radiomainos on tehty paikallisin voimin karkkilalaisessa Bakerys Studiossa. Taustalla soi karkkilalaista ukulelemusiikkia.

Muu Rautapäivien tapahtumaviestintä
Rautapäivien käsiohjelma on ollut 6.6. jakelussa kotitalouksissa Karkkilan alueella ja Karkkilan naapurikuntien lähikylissä. Käsiohjelma on jakelussa mm. Käsityökahvilassa, Huhdintie 10-12.

Lähialueen paikallislehdissä Rautapäivien mainoksia julkaistaan akselilla Forssa-Riihimäki-Hyvinkää-Lohja-Vihti- pk-seutu (Helsinki, Vantaa, Espoo). Karkkilan omien paikallislehtien kesälehdissä (Karkkilalainen ja Tienoo) on Rautapäiville annettu myös hienosti tilaa.

Somessa Rautapäivät löytyvät facebookista Me Karkkilalaiset – Karkkilan kaupunki ja Karkkilan Rautapäivät sekä Instagramista #karkkilanrautapaivat. Käykääpä tykkäämässä ja jakamassa.

Tervetuloa Karkkilan Rautapäiville!


 

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi