Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan osaaminen esillä vuoden 2018 Alihankintamessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tiistaista torstaihin 25. - 27.9.2018

21.9.2018


Karkkila on jälleen näyttävästi mukana Tampereen Alihankintamessuilla


Karkkilan yhteisosastolla A-hallissa nro 742 on Karkkilan kaupunki mukana tutulla kokoonpanolla. Osastollamme ovat karkkilalaiset alihankintayritykset Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, MeriMet Oy ja Tekopa Oy.  Messuilla on omalla osastollaan mukana neljäskin karkkilalainen metalliyritys Mansner Oy Hienomekaniikka, Mansnerin osasto on C-hallissa nro 702, www.mansner.fi  

Karkkilan kaupunki osallistuu Karkkilan alihankintayritysten kanssa vuotuisille Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pidettäville Alihankintamessuille nyt jo 20. vuotta peräkkäin. Ensimmäinen yhteinen messuosasto varattiin syksyn 1998 messuille samasta paikasta kuin nytkin, A-hallista osastonumero 742. Osastopaikka todettiin Karkkilalle sopivaksi ja tämän jälkeen on sama paikka varattu vuodesta toiseen. Osaston ilmettä ja ulkoasua säännöllisesti uudistamalla on Karkkilan messuosasto saatu pysymään raikkaana ja nykyaikaisena.

Osallistu kilpailuun
Karkkilan kaupungin Alihankintamessukilpailuun pääset tästä linkistä, kilpailu on voimassa 24.9. - 30.9.2018.

Kuva vuoden 2017 messuilta, tule katsomaan miltä osastomme näyttää tällä kertaa.

Alihankintamessuilla karkkilalaiset yritykset tapaavat asiakkaitaan, esittelevät tuote- ja palvelukonseptejaan sekä kertovat uusista ajankohtaisista yrityskuulumisista. Karkkilan kaupunki on messuilla mukana kertomassa yrityspalveluista, vapaista toimitiloista ja tonteista sekä Karkkilan ajankohtaisista asioista asukkaan, yrittäjän ja matkailijan näkökulmasta.

Alihankintamessut 30 vuotta!
Vuodesta 1988 järjestetyt Alihankinta-messut viettävät 30-vuotisjuhlavuottaan. Alihankinta kehittyy ja kansainvälistyy vahvalla otteella ja visiona on olla Pohjois-Euroopan merkittävin alihankintamessutapahtuma, tietojenvaihdon näyteikkuna sekä asiakkuuksien hankitaan ja ylläpitoon liittyvä verkostotapahtuma.

Koko Suomen teollisuus kokoontuu 25.–27.9.2018 Tampereella järjestettäville Alihankinta-messuille. Kansainvälisesti arvostetuilla teollisuuden alihankinnan ammattimessuilla on mukana vuosittain 1000 näytteilleasettajaa yli 20 eri maasta ja tapahtumassa vierailee 20 000 kävijää. Alihankinta viettää 30-vuotisjuhlavuottaan, ja tapahtuman teema on tuottavuus. Startupit ja teollisuus kohtaavat messujen yhteydessä toteutettavassa AlihankintaHEATissa, joka laajenee kolmipäiväiseksi. Messujen avajaispäivänä julkistetaan Vuoden Alihankkija ja Vuoden Päähankkija.

Messuille pääset maksutta rekisteröitymällä ja ilmoittautumalla etukäteen tästä linkistä

Alihankintamessujen aikataulu ja lisätiedot.

Tervetuloa messuille, tule tapaamaan meitä Karkkilan osastolle A 742!

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi