Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Kino Iglun elokuvafestivaalien lippuja myynnissä Aito Kullassa sekä mm. torilla perjantaina, missä myös yllätysohjelmaa!

10.10.2017

Elokuvakerho Kino Iglu järjestää Karkkilassa ja lähialueilla elokuvafestivaaliviikon 23.10.-29.10. Tapahtuma on osa Suomi 100-juhlavuotta ja toteutetaan yhteistyössä Karkkilan kaupungin, Lukeva ry:n, Kinotourin, Ruukinpajan ja mediapaja Werstaan sekä Sodankylän elokuvajuhlien kanssa.

Tiedossa on rautaisesti sävytettyä uutta ja vanhaa elokuvaa festivaalien teeman, ”historiallisia kohtaamisia kaupungissa”, hengessä. Elokuvissa on näkyvillä Karkkila ja sen elokuvantekijät Liisa Helminen, Veikko Nieminen, Aki Kaurismäki, Mia Halme, Aleksi Salmenperä ja Heikki Kujanpää. Myös esityspaikat kuten liikuntatila Piippuhylly kaupungintalolla, Sundströmin puutarha ja Karkkilan autohuolto tarjoavat mahdollisuuden kohdata elokuvia tavanomaisen Karkkilasalin ulkopuolella.

Karkkilalaistaustaisten elokuvaohjaajien lisäksi esittelijävieraiksi on tulossa mm. Matti Ijäs, Tokasikajutun tekijäryhmää ja muutama yllätysnimi. Myös Sodankylän elokuvajuhlien järjestäjiä saapuu Karkkilaan jo muutaman vuoden jatkuneen festivaaliyhteistyön merkeissä.  

Festivaaleilla näytöksiä eri kohderyhmille ja kaikille avoimia yleisönäytöksiä

Festivaaliviikolla järjestetään elokuvanäytöksiä koululaisille Karkkilassa ja Vihdissä. Nämä näytökset on varattu kohderyhmille eikä niihin ole lipunmyyntiä. Koululaisille näytetään Aki Kaurismäen Toivon tuolla puolen, Mia Halmeen Iso poika, Liisa Helmisen Matka on pitkä ja Matka jatkuu, päiväkoti-ikäisille Liisa Helmisen Urpo ja Turpo ja Kuoppanummen koulukeskuksessa Nummelassa Jukka Kärkkäisen ja J-P Passin Kovasikajuttu. Karkkilan palvelukeskuksen asiakkaille näytetään Ville Salmisen Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta. 

Maksavalle yleisölle tarkoitetut näytökset järjestetään edellä mainittujen erityispaikkojen lisäksi Kino Iglun ”kotiluolassa” Karkkilasalissa. Festivaalien klubi järjestetään kahvila Pakarissa työläismuseolla, jonne tulee musisoimaan näyttelijä Antti Reini ja jazzkokoonpano Uksila-Sauros-Saastamoinen.

Elokuvat ja lipunmyynti

Elokuvat ja lippujen hinnat löytyvät Kino Iglun elokuvafestivaalien verkkosivuilta http://festarit.kinoiglu.fi.

Ennakkolippuja kannattaa ostaa Aito Kullasta (Tammelantie 8 Karkkila) ja Karkkilan torilta perjantaina 20.10. Torilla luvassa myös yllätysohjelmaa!

Liput näytöksiin 5 euroa, paitsi torstaina 26.10. klo 17 Tokasikajuttu (9 euroa) ja festivaaliklubi lauantaina 28.10. klo 18 - 24 (12 euroa).

Lisätietoja
Mika Lätti/ mika.latti@karkkila.fi ja 044-467 54 42
 http://festarit.kinoiglu.fi


Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi