Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Viikonloppuna Karkkilasalissa raikaa tango ja mm. uusi näyttely Pyhäjärven ja Karkkilan historiasta avautuu Galleria Bremerissä

13.10.2017

Kirjastogalleria: Karkkilan kameraseuran juhlanäyttely 4. – 31.10.
Karkkilan kameraseuran juhlanäyttely on esillä Kirjastogalleriassa 4. - 31.10.  Kirjastogallerian näyttelyt ovat avoinna kirjaston asiakaspalveluaikoina ma-to klo 13 - 19 ja pe klo 10 - 17. Poikkeavat asiakaspalveluajat sekä näyttelyn mahdollisen aukiolon kirjaston omatoimiaikana voi tarkistaa kirjaston kotisivuilta tai asiakaspalvelusta

Galleria Framille: Jarmo Suojärven näyttely 4. - 28.10.
"Härmän Elvis ja muutaman kukan kedolla" -näyttely Galleria Framillessa (Valtatie 3, 03600 Karkkila). Galleria Framille esittelee lokakuussa Jarmo Suojärven öljymaalauksia. Näyttelyyn on koottu vuosien varrella syntyneitä teoksia, joissa esiintyy Jarmon tahattomasti synnyttämä hahmo Härmän Elvis.

Matka Rajamäen uimahallille perjantai-iltaisin klo 17.15 lähtien
Liikuntapalveluiden järjestämä bussikuljetus Rajamäen uimahallille kulkee perjantaisin 29.9. – 1.12.2017. Lähtö uimahallille tapahtuu Karkkilan linja-autoasemalta klo 17.15, ja paluukyyti uimahallilta takaisin lähtee klo 19.45. Bussikyyti on osallistujille maksuton, ja uimahallimaksut jokainen maksaa itse. Kyyti on tarkoitettu kaikenikäisille ja mukaan mahtuu 50 ilmoittautunutta. Alaikäiset ovat bussin kyydissä ja uimahallissa vanhempien vastuulla. Uimahallissa on noudatettava Rajamäen uimahallin ohjeita ja sääntöjä. Kuljetuksen hoitaa Vihdin Liikenne Oy. Ilmoittautuminen kuljetukseen palvelupiste Serveriin, p. 09 4258 3755 / palvelupiste@karkkila.fi Huom! Kaikkiin kuljetuksiin ei voi tehdä varausta kerralla, vaan kuljetukseen ilmoittaudutaan vuoro kerrallaan. Ilmoittautuminen kuluvan viikon torstaihin klo 15.00 mennessä. Lisätietoja löytyy http://www.karkkila.fi/sivut/FI/Liikuntapalvelut

Operaatio Hopeakettu - jatkosodan valokuvia 13.10. – 14.10.
Valokuvanäyttely Retro&Romussa (Helsingintie 44) esillä kaupan aukioloaikoina perjantaisin klo 10 - 18 ja lauantaisin klo 10 - 15 sekä muina päivinä sopimuksen mukaan. Kuvat kertovat III-armeijakunnan hyökkäyksistä Louhen suunnassa sekä Kiestingin asemasodasta v. 1941-43. Kuvat alkuperäisvedoksineen ovat varattavissa ja myydään näyttelyn jälkeen. Valokuvanäyttely on osa Suomi 100 -ohjelmaa vuonna 2017. Järjestäjä Retro&Romu.

Tanssilavan raunioilla - suomalaisen tangon ilta lauantaina 14.10. klo 19
Mika Nikanderin ja Anna Tallgrenin tango-orkesteri Karkkilasalissa lauantaina 14.10. klo 19 (Anttilankatu 2-4).

Mika Nikander: Runsas 20 – vuotta sitten lauloin tangoja vähän joka niemen notkossa, sitten tuli oopperaa, teatteria ja muuta. Nyt on kuitenkin aika palata ainakin tämän konsertin verran tangojen pariin!

Ohjelmassa on suomalaista tangoa, ei ehkä ihan niitä eniten laulettuja, mutta lauluja, jotka ovat jääneet erityisesti mieleeni vuosien varrelta. Toivo Kärjen, Unto Monosen, Pentti Viherluodon ja Arvo Koskimaan klassikkojen kanssa kuullaan myös uudempia juttuja Kerkko Koskiselta, Matti Puurtiselta ja Heikki Valpolalta. Tervetuloa kuulemaan minun tangojeni tarinoita.
”Kylä nukkuu… Katson harjulta tuttuun maisemaan. Kylä hiljaa nukkuu, sydän aivan on muistoja tulvillaan. Vanhan tanssilavan raunioilla varjoruumiit on tanssijoilla…… kylään nukkuvaan, menneen nuoruuden maisemaan”(Matti Puurtinen – Jukka Virtanen: Muistojen kahleet)

Konsertin lippuja voi ostaa ennakkoon Karkkilan Aito Kullasta. Liput 18 €
Tanssilavan raunioilla – tangokonsertti on osa Karkkilan kaupungin Suomi 100 - juhlaohjelmaa.

Pahajärvi-Pyhäjärvi-Karkkila -näyttely Suomen Valimomuseossa lauantaina 14.10. – 31.12.
Näyttely Pyhäjärven ja Karkkilan historiasta ja nykypäivästä Suomen Valimomuseossa Galleria Bremerissä (Tehtaanpuisto, Bremerintie 10). Avoinna 14.10. - 31.12. la-su klo 12 - 15 sekä sopimuksen mukaan. Pääsymaksu 3 eur tai Museokortilla. Näyttelyn aikana järjestetään yleisluentoja sekä elokuva- ja valokuvaesityksiä. Näyttelyn järjestää Karkkilan kaupungin museotoimi yhteistyössä työväenopisto kanssa. Näyttely kuuluu juhlavuoden 2017 ohjelmistoon.

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi