Valikko Etsi
Yrittäminen / Yritysneuvonta

Yritysneuvonta

Yritysasioihin liittyvät neuvontapalvelut saat Karkkilan kaupungin elinkeinopalveluiden kautta. Elinkeinopalveluiden tuottamisesta vastaa Karkkilan kaupungin elinkeinotoimi.  Elinkeinotoimi hoitaa yrityspalveluiden koordinoinnin muiden kunnan yksiköiden, eri toimialojen, yritysten ja sidosryhmien sekä seudullisten ja alueellisten elinkeinopalveluita tuottavien yhteisöjen kanssa. Elinkeinotoimi tekee edunvalvontaa ja yhteistyötä eri verkostoissa, tarjoaa yritysten sijoittumispalveluja, edistää osaltaan työvoiman saantia sekä tekee aktiivista yritysyhteistyötä. 

 
Yritystulkki  - Yritysneuvonnan tärkein apuväline
Yritystulkki on juuri pk-yrityksille suunniteltu sähköinen työkalupakki, josta löydät ohjeita, lomakkeita, sopimusmalleja, laskelmapohjia ja muita yritystoiminnan suunnittelun apuvälineitä. Yritystulkista löytyy kaikki yrittämiseen liittyvä perustieto. Yritystulkki soveltuu aloittavalle ja toimivalle yrittäjälle sekä opetuskäyttöön. Yritystulkista löytyvät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen suunnitteluun, rahoitukseen, perustamiseen sekä talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen. Lisäksi Yritystulkki sisältää kattavan lomakkeiston yrittäjän arjen avuksi.

 
Toimivien yritysten yritysneuvonta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) tarjoaa toimiville karkkilalaisille yrityksille maksuttomia yritysneuvontapalveluja.
 
Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen eli Keuken tehtävänä on tukea alueen yritysten kasvua ja menestystä sekä luoda edellytyksiä uudelle elinkeinotoiminnalle ja olemassa olevien yritysten kehittymiselle. Keuke palvelee yrityksiä ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta kaikissa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Kaikki Keuken perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia.

Yritysten kehittämishankkeet
Keuken koelento - tuotekehityshanke käynnissä v. 2016 -2017

Keuken Onnistujanainen - yritysnaisten kasvuvalmennusohjelma käynnissä v. 2017

Keuke tarjoaa asiantuntemustaan monissa yrittämisen osa-alueissa, mm.
-     Liiketoiminnan arviointi ja strategiat
-     Myynnin ja markkinoinnin aktivointi
-     Investointien suunnittelu
-     Rahoitusneuvonta ja laskelmat, talousanalyysit
-     Yhteistyökumppaneiden ja verkoston löytäminen
-      Kasvu ja kansainvälistyminen
-      Omistajanvaihdos
-      Tuote- ja palvelukehitys
-      Henkilöstöasiat
 
Keuke järjestää vuosittain alueen yrittäjille myös lukuisia maksuttomia info- ja koulutustapahtumia ajankohtaisista asioista.
Katso lisätietoja www.keuke.fi
 
Yhteystiedot:
AJANVARAUS ma-to 9.00-15.00
Puhelin: 050 341 3210
Soitamme tarvittaessa takaisin.
Ajan voi varata myös sähköpostitse keuke@keuke.fi.

Tarjoamme palveluitamme Keravan tai Nurmijärven toimipisteessämme, Karkkilan kaupungintalon palvelupisteellä tai tulemme tapaamaan Teitä yritykseenne.

..................................................................................................................................................
Uusien yritysten yritysneuvonta

Karkkilan kaupungin uusien yritysten yritysneuvontapalveluista vastaa
Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ry.
 

Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus tarjoaa maksutonta ja henkilökohtaista neuvontapalvelua omaa yritystä suunnitteleville ja sukupolvenvaihdosta harkitseville yrityksille. Uusyrityskeskuksen toiminnassa ovat mukana vaikuttamassa toiminta-alueen jäsenkunnat, yrittäjäjärjestöt, oppilaitokset sekä elinkeinoelämä. Karkkilan kaupunki on liittynyt Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ry:n jäseneksi 1.6.2011.

Uusyrityskeskusten vahvuutena on jäsenistä ja elinkeinoelämän toimijoista koostunut asiantuntijaverkosto, jota alkava yrittäjä pääsee myös hyödyntämään neuvontaprosessin yhteydessä. Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ry on perustettu 1993 ja on valtakunnallisesti verkottunut 31 uusyrityskeskuksen kanssa.

Palvelut

 liikeideoiden testaaminen ja niiden arviointi
 rahoitusneuvonta
 investointi- ja kannattavuuslaskelmat
 markkinointiin liittyvien asioiden selvittely
 taloushallintoon liittyvien asioiden selvittely
 verotukseen liittyvien asioiden selvittely
 kaupparekisteriasiat, perustamisasiakirjat tmi, ay, ky, oy
 lupa-asioiden selvittelyt
 rahoituslausunnot TE -toimistoille ja Finnveralle
 yrittäjyyskurssit, ohjaaminen soveltuviin koulutuksiin
 infot alkaville yrittäjille
 koulutuksiin ohjaaminen ja oppilaitosyhteistyö
 starttiraha-asiakkaiden neuvontapalvelut
 asiantuntijapalvelut

Ajanvaraus
www.yritysstartti.fi 
p. 010 4405130

Yhteystiedot
Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ry
Puuvalonaukio 2 E, 2. krs
04200 Kerava

Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ry:n yritysneuvonnan palvelupisteet: Karkkila-Kerava-Nurmijärvi-Vihti. Karkkilan palvelupiste sijaitsee kaupungintalolla hallintopalveluiden aulassa, lähellä elinkeinotoimistoa, osoite Valtatie 26 B Karkkila.

Sivua päivitetty 11.5.2016/bh
 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi