Valikko Etsi
Palvelut / Ruokapalvelut

Karkkilan kaupungin Ruokapalvelut

 

Karkkilan kaupungin palvelukeskus, keskuskeittiö ja ravintola

(os. Nyhkäläntie 39)

Palvelukeskuksen keittiö toimii kaupungin keskuskeittiönä. Palvelukeskuksen keittiöllä valmistetaan kaikki Karkkilan ruokapalveluiden ateriat. Palvelukeskuksen ravintola palvelee lounasasiakkaita arkisin klo 11.00- 12.30. 

 

 

 

Tervetuloa ruokailemaan palvelukeskukseen!

 

Ruokapalveluiden valmistamat ateriat

Ruokapalvelut tuottavat päivittäin noin 2000 ateriaa. Valmistamiamme aterioita nautitaan Karkkilan kaupungin päiväkodeissa, kouluissa, hoivapalveluissa ja henkilöstöruokailussa. Toimitamme aterioita myös kotipalveluasiakkaille.

Suunnittelemme ja valmistamme ateriat suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti, huomioiden asiakkaidemme tarpeet. Laadukkaat ja turvalliset ateriat takaa toimiva omavalvontajärjestelmämme. Arvojamme ovat maukas ja terveellinen ruoka, asiakaslähtöisyys sekä ammattitaito.

Henkilöstö

Kaupungin ruokapalveluissa toimii yksi keskuskeittiö ja neljä palvelukeittiötä. Henkilöstö koostuu 17:sta keittiöalan ammattilaisesta. Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkömme on Tarja Horttanainen, keittiöpäällikkönä toimii  ja ravitsemistyönjohtajana Heli Nurmi.


Ruokapalveluiden liikevaihto

Kaupungin ruokapalveluiden liikevaihto on n. 1,2 miljoonaa euroa. Ruokapalvelut toimivat kiinteistö ja toimitila palveluiden alaisuudessa.

Sivu päivitetty 13.6.2018/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi