Valikko Etsi
Palvelut / Kirjasto

Karkkilan kirjasto FacebookissaSanomalehdet ePressissäNaxos-musiikkikirjastoE-kirjat EllibsistäE-aineistot E-kirjastossaeBookingZinio - ulkomaiset aikakauslehdet


Ajankohtaista

AJANKOHTAISET TIEDOTTEET LÖYTYVÄT NYT LUKKI-FINNASTA!

Sivua on päivitetty 6.6.2017

KIRJASTON AUKIOLOAJAT
Kirjasto on avoinna ma-to kello 13-19 ja pe kello 10-17. Lisäksi omatoimikirjasto on käytettävissä ma-to kello 9-13 ja pe kello 9-10. Poikkeavat aukioloajat löydät täältä.

LUKKI-FINNA ON LUKKI-KIRJASTOJEN  UUSI VERKKOKIRJASTO
Lukki-kirjastot ovat avanneet uuden verkkokirjaston osoitteessa lukki.finna.fi. Palvelussa voi tuttuun tapaan hakea ja varata kirjastojen aineistoa, uusia lainoja ja päivittää omia yhteystietoja. Vanha verkkokirjasto osoitteessa https://lukki.verkkokirjasto.fi säilyy varajärjestelmänä uuden rinnalla. Voit käyttää kumpaa tahansa tai vaikka molempia. Lukki-Finnaan kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin vanhaan verkkokirjastoon.

lukki.finna.fi

Uuteen Lukki-Finnaan ollaan yhdistämässä Lukki-kirjastojen aiempien kuntakohtaisten kotisivujen sisältöjä, joten alueen kirjastojen kaikki ajantasaiset tiedot löytyvät helposti yhdeltä sivustolta. Tätä Karkkilan kaupungin kirjastosivustoa supistetaan vähitellen kevään 2017 aikana Finnan valmistuessa, mutta sivu säilyy silti jatkossakin reittinä Lukki-Finnaan.

Lukki-Finna perustuu Kansalliskirjaston luomaan palveluun, joka kokoaa Suomen kirjastojen, museoiden ja arkistojen kokoelmia yhteen hakuliittymään. Finnan valtakunnallinen pääsivu osoitteessa finna.fi on tutustumisen arvoinen paikka esimerkiksi kaikille historiasta kiinnostuneille, sillä sen kautta voi etsiä yhdellä haulla niin museoiden kokoelmista löytyviä valokuvia ja esineitä kuin kirjastojen aineistoja. Finnassa on mukana jo yli 100 organisaatiota. Kirjastoalalla Finna on ollut pitkään käytössä monissa tieteellisissä ja oppilaitoskirjastoissa, ja sen käyttö yleisissä kirjastoissa on laajenemassa. Lukki-kirjastot saivat oman Finna-näkymänsä kehittämiseen hankeavustusta Etelä-Suomen aluehallintovirastolta.


 
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi