Valikko Etsi
 
Tiedotteet

17 – 29-vuotiaiden OHJAAMO aloittaa toimintansa kirjaston yläkerrassa torstaina 1.2.

26.1.2018

OHJAAMOSSA nuori voi hoitaa monta asiaa yhdellä kertaa

Kaupungintalolla, tarkemmin kirjaston yläkerrassa, aloittaa 1.2. toimintansa OHJAAMO, joka on 17- 29-vuotiaille tarkoitettu asioidenhoitopalvelu. Ohjaamo on auki parittomilla viikoilla torstaisin klo 12- 14.

Ohjaamossa nuori saa yhden oven takaa tietoa ja yksilöllistä ohjausta arjen asioiden hoidossa: työnhaussa, toimeentulotulon hakemisessa, opiskelujen ja tulevaisuuden suunnittelussa, asumiseen liittyvissä pulmissa jne. Ohjaus on luottamuksellista ja tavoitteellista.

Ohjaamoon voi tulla ilman ajanvarausta. Tarvittaessa nuorelle ilmoitetaan etukäteen ohjaamopalvelusta ja haetaan paikan päälle. Eikä asian tarvitse olla iso. Voi tulla myös juomaan kahvit ja rupattelemaan mukavia.

Nuorten ohjausta tarjoavat Karkkilan kaupungin etsivän nuoriso-ohjaajan lisäksi Karviaisen sosiaaliohjaajat ja TE- toimiston edustajat. Myös Kelan edustajat ovat tavoitettavissa etuuksien hakemiseen liittyvissä pulmatilanteissa. 

Kaikki yhteistyötahot eivät ole paikalla joka toisena torstaina, mutta puhelimitse ja tietokonepalvelujen avulla asiat saadaan hoidettua. Kannattaa siis ottaa pankkitunnukset mukaan!

Ohjaamo toimii Karkkilan kaupungintalolla (kirjaston yläkerrassa, Valtatie 26)

Ota yhteyttä
Etsivä nuorisotyöntekijä Mika Lätti 044 467 5442 tai mika.latti@karkkila.fi
 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi