Valikko Etsi
Asuminen

Karkkila - rautainen kotikaupunki

 

Ruukkihistoriastaan ja teollisuudestaan tunnettu kaupunki uudistuu: matkailu, yhteisöllisyys, upea luonto ja kulttuuri ovat entistä näkyvämpi ja merkittävämpi osa niin karkkilalaisten kuin siellä vierailevien ihmisten elämää.

Karkkilassa arki on sujuvaa. Peruspalvelut ovat helposti saavutettavissa – koulut, päiväkodit, terveyspalvelut, harrastukset – löytyvät läheltä, keskustaajamasta. Historiallisesti arvokkaan ruukkialueen halki kulkeva Karkkilan Koskireitti on ainutlaatuinen ja ilahduttaa niin ulkoilijoita kuin ruukkimiljöötä arvostaviakin.

Karkkilassa omakotiasujalle on tarjolla sekä valmiskohteita että reilunkokoisia tontteja järvi-, pelto- ja harjumaisemista. Asuminen ja erityisesti tonttien hinnat ovat edullisempia kuin muissa pääkaupunkiseudun kehyskunnissa – tutustu tarjontaan ja löydä itsellesi sopiva rakennuspaikka.

Karkkilan kaupungin myynnissä oleviin omakotitalotontteihin annetaan -25 % hinta-alennus 1.1.2023 - 31.12 2024. 

Omakotitalotontit-esite  (Linkki avaa PDF-tiedoston uuteen ikkunaan.)

 

 

Karkkilassa on hyvä asua

Oletko muuttanut tai muuttamassa Karkkilaan? Odottaako sinua Karkkilassa unelmiesi omakotitontti taloineen, vai oletko etsimässä sopivaa vuokra-asuntoa. Tule tutustumaan monipuolisiin asumisenvaihtoehtoihimme.

Asumisen sivuilta löydät tietoa asumiseen liittyvistä palveluistamme, kuten rakennusluvista, vesiliittymistä, jätehuollosta, kaavoituksesta, omakotitonteista – kaikesta siitä, mikä palvelee miellyttävää ja vaivatonta asumistasi Karkkilassa. Myös mm. vuokra-asunnoista vastaavien tahojen yhteystiedot löydät sivuiltamme.
 

Karkkilan ajantasa-asemakaavaan voi tutustua täältä. (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.) Hae-toiminnolla pystyy hakemaan myös katujen ja teiden nimiä.

 

Karkkilan kaupungin tonttitarjonta löytyy myös asumisenpalveluja tarjoavilta erikoissivuilta:

Etuovi.com (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Oikotie.fi (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

 

 Kuvassa Haapalan pientaloaluetta, Köyliönkatu


Sivua päivitetty 23.1.2024/bh


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi