Valikko Etsi
Asuminen

Seuraathan tiedotustamme koronavirustilanteesta

Karkkilan kaupunki seuraa koronavirustilannetta aktiivisesti. Kaupungin verkkosivujen etusivulta (linkki avautuu kaupungin verkkosivuilla uuteen ikkunaan) löytyvät uusimmat tiedotteet asiasta. Sivu kannattaa ottaa seurantaan, samoin Facebook-sivumme Me Karkkilalaiset - Karkkilan kaupunki(Linkki avautuu kaupungin Facebook-sivulle.) 

Karkkilan kaupunki kiittää kaikkia karkkilalaisia vastuullisuudesta koronaviruksen leviämisen estämisessä! 

Muistathan huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä, lähikontaktien välttämisestä sekä muusta tartuntojen leviämistä ehkäisevästä käyttäytymisestä. Suosittelemme kaikille karkkilalaisille hengityssuojainten käyttöä. Kaupunki jakaa hengityssuojaimia vähävaraisille suositusten mukaiseen käyttötarkoitukseen palvelupiste Serverissä. 

Jos olet sairas, pysyttele kotona ja ole tarvittaessa yhteydessä puhelimitse terveydenhuoltoon! 

Karkkilassa on hyvä asua

Oletko muuttanut tai muuttamassa Karkkilaan? Odottaako sinua Karkkilassa unelmiesi omakotitontti taloineen, vai oletko etsimässä sopivaa vuokra-asuntoa. Tule tutustumaan monipuolisiin asumisenvaihtoehtoihimme.

Asumisen sivuilta löydät tietoa asumiseen liittyvistä palveluistamme, kuten rakennusluvista, vesiliittymistä, jätehuollosta, kaavoituksesta, omakotitonteista – kaikesta siitä, mikä palvelee miellyttävää ja vaivatonta asumistasi Karkkilassa. Myös mm. vuokra-asunnoista vastaavien tahojen yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Karkkilan ajantasa-asemakaavaan voi tutustua täältä. (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.) Hae-toiminnolla pystyy hakemaan myös katujen ja teiden nimiä.

Karkkilan kaupungin vapaat ja luovutuksessa olevat omakotitalotontit löytyvät nyt helposti netistä monesta eri hakupalvelusta. Tontit ovat erittäin edullisia muiden Uudenmaan kuntien ja pääkaupunkiseudun hintatasoon verrattuna. 

Karkkilan kaupungin pientalotontit -esite. (Linkki avaa PDF-tiedoston uuteen ikkunaan.)


Uusia tontteja myyntiin 10.12.2020! (Linkki avaa PDF-tiedoston uuteen ikkunaan.)

Karkkilan kaupungille on tullut myyntiin kaksi uutta omakotitalontonttia. Tontit sijaitsevat Soratien varrella, Ahmoonmäessä, Vihtijärventien tuntumassa. Tonttien perushinta on kaupunginvaltuuston vahvistama tonttien yleishinta, joka tällä alueella on 18 e /m2. Tontit on lohottu v. 2003. Hinnoittelussa noudatetaan Karkkilan kaupunginvaltuuston 26.10.2020 vahvistamaa omakotitalotonttien alennusmyyntihintaa, joka on 25 % aiemmin vahvistetuista hinnoista. 
 

Karkkilan kaupungin tonttitarjonta löytyy kaupungin omilta sivuilta

Omakotitontit (Linkki avautuu kaupungin verkkosivuilla uuteen ikkunaan.)

 

sekä seuraavilta asumisenpalveluja tarjoavilta erikoissivuilta:

Etuovi.com (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

Oikotie.fi (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)


 Kuvassa Haapalan pientaloaluetta, Köyliönkatu


Sivua päivitetty 21.12.2021/kk


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi