Valikko Etsi
Karkkila / Hankinnat

Karkkilan kaupungin hankinnat tammikuusta 2018 alkaen

Karkkilan kaupunki kilpailuttaa hankintansa noudattaen julkisia hankintoja koskevaa lainsäädäntöä ja kaupungin hankintaohjeita.

• Hankintalaki (1397/2016)
• Erityisalojen hankintalaki (1398/2016)
Kansallisen kynnysarvon ylittävien hankintojen hankintailmoitukset julkaistaan julkisten hankintojen ilmoituskanavassa HILMAssa hankinnan arvosta riippuen joko kansallisesti tai EU:n laajuisesti.

Karkkilan kaupungin hankinnat suoritetaan hajautetusti toimialoittain. Karkkilan kaupunki on laatimassa uuden strategian pohjalta hankintapolitiikkaa ja uuden hankintalain mukaiset ohjeet päivitetään vuoden 2018 aikana.

Kilpailutuksissa kaupunki käyttää sähköistä kilpailutusjärjestelmä Cloudiaa. Tarjoajille tämä näyttäytyy siten, että tarjouspyyntöasiakirjat ovat saatavilla tarjousportaalissa, jonka kautta tapahtuu myös tarjouksen jättäminen. Pienhankinnat julkaistaan Pienhankintapalvelu-portaalissa ja suuremmat hankinnat Tarjouspalvelu-portaalissa. Samalla käyttäjätunnuksella, jolla pääsee jättämään tarjouksia Karkkilan kaupungille, voi myös jättää tarjouksia muille hankintayksiköille, jotka käyttävät Cloudia-kilpailutusjärjestelmää.

Käynnissä olevat kilpailutukset

Pyydämme tarjoustanne umpipakettiautosta (käytetty) Tarjous tulee jättää 29.6.2022 mennessä. Lisätietoja tarjouspyynnössä (linkki avautuu palveluntarjoajan sivustolla uuteen ikkunaan).

Tarjouspyyntöasiakirjajoja voi tiedustella Sari Kyngäs-Muhonen, puh. 044 0421 117 tai sari.kyngas-muhonen@karkkila.fi

Tarjouspyyntö

 

Linkit avautuvat palveluntarjoajan sivustolla uuteen ikkunaan.

 

https://pienhankintapalvelu.fi/karkkila/

https://tarjouspalvelu.fi/Karkkila
HILMA

Länsi-Uudenmaan seudullinen yhteishankinta:

Tarjouspyyntö vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisista kuljetuspalveluista
Lohjan kaupunki, perusturvakuntayhtymä Karviainen (Vihti ja Karkkila), Siuntion kunta (Siuntio ja Inkoo), Hangon kaupunki ja Raaseporin kaupunki pyytävät osallistumishakemuksia vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) perusteella myönnettyjen kuljetusten järjestämiseen. Edellä mainituista organisaatioista käytetään jäljempänä nimitystä "Tilaaja". Tällä hankintamenettelyllä perustetaan dynaaminen hankintajärjestelmä, jonka puitteissa hankitaan tilaajan VPL- ja SHL-kuljetukset. Dynaamisen hankintajärjestelmän kesto on 31.1.2019 saakka ja sitä voidaan jatkaa 30.6.2019 saakka. Option käytöstä päättää tilaaja. Kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttävät palveluntuottajat voivat liittyä dynaamiseen hankintajärjestelmään koko sen keston ajan. Hankinta ei sisällä tilausvälityspalvelua, koska hankinnassa mukana olevilla kunnilla on palvelusta sopimus Lähitaksi Oy:n kanssa.

Tarjouspyyntö löytyy Hilmasta. (Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)Tietoa julkisista hankinnoista
Linkit avautuvat palveluntarjoajan sivustolla uuteen ikkunaan.
Julkisten hankintojen neuvontayksikkö
Työ- ja elinkeinoministeriö
Sivua päivitetty 18.5.2022/sk-m


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi