Valikko Etsi
Karkkila / Hallinto ja talous

Hallinto ja talous

Suomi jakautuu kuntiin/kaupunkeihin, joiden asukkaiden itsehallinto on turvattu perustuslaissa. Kunnan päätösvaltaa käyttää asukkaiden valitsema valtuusto, joka valitaan neljän vuoden välein vaaleilla. Kunta pyrkii edistämään asukkaidensa hyvinvointia ja kestävää kehitystä alueellaan. Kunta hoitaa itsehallinnon nojalla itselleen ottamansa ja sille laissa säädetyt tehtävät itse tai yhteistoiminnassa muiden kuntien kanssa. Palveluja kunta voi hankkia myös muilta palveluiden tuottajilta.

Karkkilan kaupungin hallintoa hoidetaan perinteikkään Högforsin tehdasalueen keskellä sijaitsevassa kaupungintalossa, joka on vuonna 1992 kunnostettu entisestä tehdas- ja konttorirakennuksesta. Kaupungintalossa toimivat Karkkilan kaupungin hallinnon toimialan, sivistystoimialan sekä teknisen toimialan hallinto- ja toimistopalvelut. Karkkilan kaupungin viranhaltijaorganisaatiota johtaa kaupunginjohtaja. Kaupungintalolla pitävät kokouksensa myös kaupunginhallitus ja lautakunnat.

Karkkilan kaupungintalokiinteistössä työskentelee myös mm. KELAn, perusturvakuntayhtymä Karviaisen sosiaalipalveluhenkilöstöä ja Tieran tietohallintohenkilöstöä.


Karkkilan kaupungin puhelinvaihde

Karkkilan kaupungin puhelinvaihteen numero on *09 4258 3600. Karkkilan kaupungin puhelinvaihde on avoinna maanantaista torstaihin klo 8 – 15.30 sekä perjantaisin ja arkipyhien aattopäivinä klo 8 – 14.

Palvelupiste Serveri

Palvelupiste Serveri palvelee asiakkaita arkisin klo 9 - 12 ja 13 - 15 (suljettu klo 12 - 13). Palvelupiste Serverin sähköpostiosoite on palvelupiste@karkkila.fi .

Kaupungin virallinen sähköpostiosoite

Kaupungin virallinen sähköpostiosoite on kirjaamo@karkkila.fi . Kaupungintalon faksinumero on 09 4258 3625.

 

Sivu päivitetty 28.8.2018/ns 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi