Valikko Etsi
Karkkila / Palvelupiste Serveri

Palvelupiste Serveri

Palvelupiste Serverissä asiakassihteeri antaa tietoa ja neuvontaa kuntalaisille ja muille asiakkaille. Palvelupisteestä voi noutaa kaupungin lomakkeita ja sinne voi jättää hakemuksia jne. Palvelupisteessä on jaossa kaupungin esitteitä ja myynnissä on joitakin Karkkila-aiheisia tuotteita, mm. kirjallisuutta. Maksuton internet-yhteys on asiakkaiden hyötykäytössä arkisin klo 9 - 15.

Kaupungintalon toimistot sijaitsevat 2. kerroksessa ja ovat avoinna arkisin klo 9 - 15. Kaupungintalon palvelupiste Serveri palvelee arkisin klo 9 - 12 ja 13 - 15 (suljettu klo 12 - 13), p. 09 4258 3755 ja palvelupiste@karkkila.fi. Palvelupiste Serverin käyntiosoite on Valtatie 26 D, Karkkila.

Kulku kaupungintalolle pääoven kautta
Kaikki kulku kaupungintalolle tapahtuu kaupungintalon pääoven ja veturiaulan kautta. Pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa asioivat henkilöt voivat käyttää kaupungintalon pääsisäänkäynnin portaikon vieressä olevaa hissiä.

Karkkilan kaupungin virallinen ilmoitustaulu
Karkkilan kaupungin virallinen ilmoitustaulu on verkkosivujen kuulutukset osiossa https://www.karkkila.fi/kuulutukset.asp. Erityislakien vaatimat julkiset kuulutukset julkaistaan lisäksi kaupungintalon 2. kerroksen yläaulassa olevalla ilmoitustaululla. Kuulutuksiin liittyvät aineistot ovat nähtävillä palvelupiste Serverissä.
  
Puhelinvaihde
Karkkilan kaupungin puhelinvaihde on avoinna maanantaista torstaihin klo 8 – 15.30 sekä perjantaisin ja arkipyhien aattopäivinä klo 8 – 14.


Tervetuloa asioimaan palvelupiste Serveriin!


Sivua päivitetty 29.5.2019/mv


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi