Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan kaupunki ja karkkilalaiset metalliyritykset mukana syksyn Alihankintamessuilla Tampereella 24. - 26.9.2019

23.9.2019

Karkkila kiinnosti vuoden 2019 Alihankintamessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24. - 26.9.2019. 


Alihankintamessujen lehdistötiedote 27.9.2019:

Teollisuuden ykkösmessujen suosio kasvoi

Kansainvälisille teollisuuden alihankinnan ammattimessuille kokoontui 17 731 messuvierasta ja yli 1100 näytteilleasettajaa. Kävijämäärä on tapahtuman historian toiseksi suurin (v. 2016: 18 422). Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävien Alihankinta-messujen sekä startup-tapahtuman AlihankintaHEATin tavoitteena on lähivuosina vahva kansainvälistyminen.

Uudet teknologiat, innovaatiot sekä tulevaisuuden teollisuus ja kestävä valmistus herättivät kiinnostusta ja keskustelua laajasti. Alihankinta-messut ja AlihankintaHEAT järjestetään seuraavan kerran 22.–24.9.2020. Tapahtuman teema on Datasta bisnestä.

https://www.alihankinta.fi/fi/

---------------------------------

Karkkila kiinnosti messuyleisöä!

Karkkilan yhteisosastolla A-hallissa nro 742 oli Karkkilan kaupunki mukana tutulla kokoonpanolla. Osastollamme olivat karkkilalaiset alihankintayritykset Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, MeriMet Oy ja Tekopa Oy. Kokoustarjoilusta vastasi Karkkilan Tehtaan Hotellin uusi yrittäjä Leena Hasselman. Tehtaan Hotellin kokous- ja juhlapalvelut kiinnostivatkin monia osastollamme pysähtyneitä yritysten edustajia. Hotellin monipuolinen tarjonta sekä ruukkiympäristö herättivät ihastusta.

Karkkilan yhteisellä messuosastolla oli vilkasta. Yritykset vahvistivat asiakassuhteitaan ja myös uusia kontakteja syntyi mukavasti. Karkkilan kaupungin monipuolista tarjontaa sekä palveluja pääsimme infopisteellä esittelemään useammalle sadalle henkilölle - yritysten edustajille sekä teknologia-alan opiskelijoille, joille Karkkila yritys- ja asuinalueena ei ollut ennestään tuttu. Jakelussa ollut Hyviä uutisia Karkkilasta -lehti, Karkkilan karkit ja kynät sekä  Tehtaan Hotellin uusi kokous- ja juhlaesite tarttui monelle matkaan ja mukaan kotilukemiseksi.

Alihankintamessuille osallistui omalla osastollaan neljäskin karkkilalainen metalliyritys - Mansner Oy Hienomekaniikka, Mansnerin osasto löytyi C-hallista nro 702.

Kuva: Karkkilan yhteisosastolla A742 mukana vasemmalta lukien
Leena Hasselman (Karkkilan Tehtaan Hotelli), Marja Lindroth (Tekopa Oy), Jari Tikkala (MeriMet Oy), Vesa Saarenpää (MeriMet Oy), Harry Suntioinen (Tekopa Oy), Tuija Telén (Karkkilan kaupunki). Kuvasta puuttuvat Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy:n edustajat Tom Nordgren ja Pekka Seppä.

 

Karkkilan yhteisosaston graafinen suunnittelu Mainosmeri, osaston toteutus Mainos Visitor Oy, videotekniikka Kaartomedia Oy.

 

 

Kuva: Mansner Oy Hienomekaniikka, osastolla C 702.

 

Lisätiedot
elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen, birgitta.holttinen@karkkila.fi

Tontit ja toimitilat
www.karkkila.fi-Yrittäminen

www.karkkilantontit.fi
yrittäjänkarkkila.fi 

  

 

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi