Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Keuken syksyn 2020 suuri Kick Off - Tanssien kohti tähtiä, ti 18.8. klo 17:30 Karkkilasalissa

12.8.2020

Keuke järjestää perinteeksi muodostuneen syksyn Kick Off tapahtuman tällä kertaa satelliittitapahtumana seitsemällä paikkakunnalla 18.8. klo 18-20. Jokaisella paikkakunnalla yrittäjiä tsemppaamassa on oma kaupungin- tai kunnanjohtaja. 


Karkkilassa kaikille avoin ja maksuton yritystilaisuus järjestetään Karkkilasalissa (Anttilankatu 2-4) tiistaina 18.8. klo 17:30 alkaen, tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla. Ohjelma käynnistyy klo 18 kaupunginjohtaja Tuija Telénin tervehdyksellä.

Tämän jälkeen lavalle nousee kansainvälisesti menestynyt energinen tanssija, sarjayrittäjä, tubettaja ja kirjailija Johannes ”Hatsolo” Hattunen, joka kertoo oman yrittäjätarinansa ja herättelee näkemään koronastakin sen kultareunuksen. 

Nyt on huikea mahdollisuus verkostoitua ja saada uusia tuulia purjeisiin rankan kevään jälkeen!

Ilmoittautumiset

 https://my.surveypal.com/Keuke-Kick-Off-2020


Kutsu: Keuken syksyn 2020 suuri Kick Off

Tanssien kohti tähtiä

Mitä sinä kaipaat pitkän koronakevään jälkeen? Mikä saa sinut innostumaan? Mikä motivoi uuteen nousuun? Me tiedämme – tule perinteiseen Keuken syksyn Kick Offiin innostumaan ja tapaamaan toisia yrittäjiä!

Lavalle nousee kansainvälisesti menestynyt energinen tanssija, sarjayrittäjä, tubettaja ja kirjailija Johannes ”Hatsolo” Hattunen, joka kertoo oman yrittäjätarinansa ja herättelee näkemään koronastakin sen kultareunuksen. Miehen omin sanoin ”Kokemukset tanssiringeissä ovat opettaneet, että menestyksen raaka-aineet ovat kaikkien ulottuvilla. Mun jokapäiväinen tavoite onkin nousta ylös sängystä energialla, saada ihmiset hymyilemään ja kannustaa jokaista vastaantulijaa nauttimaan elämästään täysillä.”

Tapahtuma järjestetään tällä kertaa satelliittitapahtumana seitsemällä paikkakunnalla samanaikaisesti. Jokaisella paikkakunnalla on mukana yrittäjiä tsemppaamassa oma kaupungin- tai kunnanjohtaja.

IImoittaudu nopeasti, paikkojen määrä on rajoitettu. 

https://my.surveypal.com/Keuke-Kick-Off-2020


Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy /

Development Centre Ltd. Helsinki Region North /

Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab

Puuvalonaukio 2 D (2. krs)

04200 Kerava

Puhelin: 050 341 3210
www.keuke.fi


SEURAA MEITÄ SOMESSA!

www.facebook.com/kehittamiskeskus

www.twitter.com/yritysneuvonta

https://instagram.com/keukesihteeri
Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi