Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Latu- ja luistinratatiedotteet/Uutta tänä talvena: Latu Pyhäjärven jäällä

22.2.2021

Luistinratatilanne 24.2. klo 9.00

Kaikki luistinkentät sekä Asemanrannan ja Harjun kaukalo ovat käyttökunnossa. 


Pyhäjärven jäälle ajettu latu 15.2.

Pyhäjärven jäälle on ajettu moottorikelkalla perinteisen tyylin latu 15.2. Tälle noin 3 km:n pituiselle ladulle pääsee parhaiten Pyhäjärven uimarannalta (os. Pyhäjärvenraitti 1). Järven jäällä kulkevan latupohjan kohdalla jään paksuus on n. 22 – 27 cm. Jokisuistojen läheisyyteen emme suosittele menemään! 

Mukavia hiihtoretkiä kaikille hiihdon ystäville!   


Latutilanne 24.2.2021 klo 8.30

Yön aikana ajettu ladut Pajuojan ja Ahmoon parkkipaikoilta Toivikkeen majalle. Myös Jokiväärän ja Vattolan peltojen laturingit on ajettu.


Latutilanne 22.2.2021 klo 9.00

Latukoneella on ajettu kaikki Toivikkeen reitit (paitsi suon poikki). Myös Tuorilan, Sudetin ja Vattolan peltojen laturingit on ajettu.  (Toivikkeen latukartta löytyy alempaa tästä tiedotteesta.)


Latutilanne 14.2. klo 6.00

Yön aikana on ajettu latukoneella kaikki Toivikkeen reitit (paitsi suon poikki). Myös Jokiväärän ja Vattolan peltojen laturingit on juuri ajettu.  (Toivikkeen latukartta löytyy alempaa tästä tiedotteesta.)


Latutilanne 8.2. klo 10.00

Yön ja aamun aikana on ajettu  ladut Toivikkeen reiteillä Ahmoonmäen parkkipaikalta ja Pajuojantieltä hiihtomajalle. Myös Jokiväärän ja Vattolan peltojen laturingit on juuri ajettu. 

Varoitus kivistä ja hiekansekaisesta lumesta Toivikkeen reiteillä

Muutamissa paikoissa Toivikkeen latureitillä on ladulla kiviä ja hiekansekaista lunta. Pahimmat paikat ovat: 

1. Toivikkeen majalta reilu 1 km puhdistamolle päin 
2. Terveysaseman mäessä alikulkuun tultaessa.


Lisätietoja Karkkilan laduista löytyy myös täältä: https://visitkarkkila.fi/liiku-harrasta/hiihtamaan-toivikkeen-hienoihin-maastoihin/

Luistinkentät 

Kaikki luistinradat on tällä viikolla jäädytetty ja saatu hyvään luistelukuntoon.  Luistelemaan pääsee Asemanrannan avoluistelukentällä ja kaukalossa, Nyhkälänharjun monitoimiareenalla, Haukkamäen ja Tuorilan koulujen sekä Tiilitehtaan kentillä. 


Turvallisia ja mukavia talviliikuntahetkiä!


Kuva Haukkamäen luistelukenttä, Harry Torvinen/2021


Kuva Ahmoonmäen laduista, Harry Torvinen/2021Toivikkeen ulkoilualueen latukartta


Googlemaps linkki: Ahmoonmäen pysäköintialue sijaitsee Läyliäistentien ja Honkapolun risteyksestä lähtevän metsätien varrella.Alkuvuoden 2021 latu- luistelutiedotteet löytyvät täältä:


Asemanrannan ja Harjun kaukalot suljettu toistaiseksi 22.2.


Asemanrannan ja Harjun kaukaloiden jää ei ole ehtinyt jäätyä kunnolla viikonlopun vesisateiden jälkeen. Kaukalot poissa käytöstä toistaiseksi. 
Muut luistelukentät ovat käyttökunnossa.

Luistinratatilanne 5.2. klo 13.00

Kaikki luistinradat on tällä viikolla jäädytetty ja saatu hyvään luistelukuntoon.  Luistelemaan pääsee Asemanrannan avoluistelukentällä ja kaukalossa, Nyhkälänharjun monitoimiareenalla, Haukkamäen ja Tuorilan koulujen sekä Tiilitehtaan kentillä. 

Kokoontumisrajoitukset koskevat myös luistelukenttiä, ja kenttäkohtainen luistelijoiden maksimimäärä kerrallaan on 10 henkilöä. Kyseessä ei ole suositus, vaan rajoitus, jota kaikkien tulee noudattaa. 

Mahdollisimman monen kaupunkilaisen luistelun mahdollistamiseksi on luistelijakohtainen kenttäaika rajattu korkeintaan 1,5 tuntiin. Mikäli kentälle ei ole muita tulijoita tai ruuhkaa, on toki luisteluaikaa mahdollista jatkaa pidempään.

Latutilanne 22.2.2021 klo 9.00

Latukoneella on ajettu kaikki Toivikkeen reitit (paitsi suon poikki). Myös Tuorilan, Sudetin ja Vattolan peltojen laturingit on ajettu.  (Toivikkeen latukartta löytyy alempaa tästä tiedotteesta.)

Latutilanne 4.2. klo 8.20

Yön ja aamun aikana on ajettu kaikki ladut Toivikkeen reiteillä (paitsi suon yli) sekä Sudetin, Tuorilan ja Vattolan peltojen laturingit. Myös kaikki moottorikelkalla tehdyt latureitit on avattu eli Haapala, Käpylän kenttä, Helsingintien pallokenttä ja Nahkio sekä Märsyn pelto Tuorilassa. Tuuli saattaa tuiskuttaa kevyttä pakkaslunta laduille!

Latutilanne 3.2. klo 8.15

Toivikkeen ladut Ahmoonmäen ja Pajuojantien parkkipaikoilta Toivikkeen majalle sekä Pyhäjärven ja Jokiväärän peltojen ladut on ajettu tänä aamuna.


Latutilanne 1.2. klo 8.30
Kaikki moottorikelkalla tehdyt latupohjat on avattu tänä aamuna, eli Haapala, Käpylän kenttä, Helsingintien pallokenttä ja Nahkio sekä Märsyn pelto Tuorilassa. 


Latutilanne 31.1. klo 9.55
Sunnuntaiyön ja aamun aikana on ajettu kaikki ladut Toivikkeen reiteillä (paitsi suon yli) sekä Sudetin, Tuorilan ja Vattolan peltojen laturingit. 


Latu- ja luistinratatiedote 28.1.2021
Latutiedote 22.1.2021
Luisteluratatiedote 19.1.2021
Latutiedote 18.1.2021
Latutiedote 14.1.2021
Latutiedote 13.1.2021


Tiedotetta päivitetty 23.2.2021 klo 9.00/ tt

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi