Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Vuonna 2021 urheilun ja kulttuurin saralla menestyneet palkittiin

22.6.2022

Karkkilan Rautapäivien avajaisissa torstai-iltana palkittiin viime vuonna urheilun ja kulttuurin saralla menestyneitä karkkilalaisia. Menestyneet palkittiin 150 euron stipendillä ja joukkuepalkinnon arvo oli 500 euroa. Kaupunkilaiset olivat saaneet esittää vapaa-aikalautakunnalle palkittavia.Kuvassa ovat palkitut henkilöt vasemmalta oikealle: Nina Salmijärvi (KaPo), William Groffier (KaPo), Kermo Kiil (KaPo),Nuutti Aholainen, Anders Enqvist (KaPo), Aapeli Paananen (KaPo), Henna Mitrunen, Manu Asikanius (KaPo), Eelis Hedberg (KaPo), Enni Saarni, Eelis Partanen (KaPo), Alpo Serenius (KaPo), Eveliina Suomalainen, Mikke Majasalmi (KaPo), Tobias ja Susanna Feuerbacher, Pyry Keränen, Helena Hakala, Aatu Kivimäen isä Sami Kivimäki ja Jani Laaksonen.

Lisäksi palkinnon sai Luoti Racing, jonka edustajat eivät valitettavasti päässeet Karkkilasaliin vastaanottamaan palkintoa. Tilaisuuteen olivat estyneitä osallistumasta myös KaPon B-poikien lentopallojoukkueesta Eetu Salmijärvi, Valtteri Klemola, Panu Salmijärvi, Joona Lahtinen ja Otto Oivanen, jotka siis puuttuvat kuvasta.


Alla on tiivistelmä kaikkien palkittujen henkilöiden palkitsemisperusteluista.

Nuutti Aholainen

Nuutti on menestynyt kamppailu-urheilija, joka nousi vuonna 2021 alle 21-vuotiaiden judomaajoukkuerinkiin, voitti hopeaa sekä SM-kisoissa, kansainvälisessä Finnish Judo Openissa että Baltic Sea Championships -kilpailun U21-sarjassa.

Susanna ja Tobias Feuerbacher

Susanna ja Tobias ovat nuoria muotoilijoita, jotka ovat luoneet persoonallisia sekä tyylikkäitä koruja ja sisustustuotteita. He voittivat tuohi- ja hopeakoruillaan Vuoden koru 2021 -kilpailun.

Helena Hakala

Helena on toiminut Karkkilan kuvataidekoulun opettajana yli 20 vuoden ajan ja toimi myös aiemmin pitkään koulun vastaavana opettajana. Helenan lasten ja nuorten taidekasvatukselle omistautunut työ on ollut merkittävässä roolissa sen eteen, että Karkkilassa edelleen toimii kuvataidekoulu.

Karkkilan Poikien B-poikien lentopallojoukkue

Nina Salmijärven valmentama joukkue pelasi kaudella 2021 SM-sarjaa. Motivoituneen ja tavoitteellisen joukkueen kaikki U17-ikäiset pelaajat valittiinkin viime vuonna maajoukkueleirityksiin, -katselmuksiin ja haastajaleireille, ja lopulta jopa kolme pelaajaa maajoukkueeseen asti. Joukkue voitti myös viime kesän Salon Power Cupin B-poikien kilpasarjan.

Pyry Keränen

Yleisurheilija Pyry Keränen edusti Karkkilaa vuonna 2021 Kalevankisoissa ja Suomi-Ruotsi -maaottelussa. Hän on mallikkaalla pituushyppymenestyksellään tuonut Karkkilan nimeä esille valtakunnallisesti.

Aatu Kivimäki

Koripalloilija Aatu Kivimäki oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta vuonna 2021 Salon Vilppaan joukkueessa. Karkkilan kasvatti oli yksi joukkueen kantavia voimia. Aatu kantaa edelleen Karkkilan lippua korkealla, nyt Salon sijaan Saksassa.

Jani Laaksonen

Jani on toiminut voimannostoseura Nummelan Iron Liftersissä sihteerinä ja valmentajana, ja on tehnyt näkyväksi sitä, kuinka aikuisenakin aloitettu harrastus voi tuottaa tuloksia ja hyvää mieltä. Ensimmäisissä SM-kilpailussaan hän sijoittui neljänneksi ja panostaa myös poikansa tukemiseen ja valmentamiseen.

Luoti Racing ry

Luoti Racing ry on 15 vuoden ajan talkoohengessä toiminut ryhmä, joka järjestää muun muassa yhtä Rautapäivien suosituimpiin kohteisiin kuuluvaa vuosittaista Rompetori-tapahtumaa. Asiakkaille maksuton tapahtuma tuo Karkkilaan vuosittain tuhansia ihmisiä.

Henna Mitrunen

Valokuvaaja ja kotiseutuaktiivi Henna Mitrunen on toiminut aktiivisesti kotiseudun, Karjaanjoen lähiluonnon ja kotiseutuhistorian eteen muun muassa päivittämällä tietoa ja kuvia Karkkilasta sosiaaliseen mediaan sekä toimittamalla Karkkilan kotiseutuyhdistyksen Kotiseutulehteä.

Enni Saarni

Enni on nuori FC Hongassa pelaava Karkkilan Jalkapalloseuran kasvatti, joka aloitti urheilu-uransa jo 5-vuotiaana. Vuonna 2021 hän oli mukana kahdella maajoukkueleirillä ja voitti SM-hopeaa B-tytöissä.

Eveliina Suomalainen

Eveliina on monessa mukana oleva karkkilaisille tuttu tekijä, jonka innostunut ja energinen toiminta on ilahduttanut mm. Teatteri Perän ja tanssisopisto Vinhan esityksissä sekä harmonikkamusiikin saralla.

 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi