Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilalle nimikkoleivos – kilpailu ratkeaa Kukulele-festivaaleilla

11.6.2024

Karkkila nimenä antaa lupauksen hyvästä ja makeasta. Hyvän ja maukkaan kokemuksen voi saada makeuden ohella myös suolaisesta tai hyvin maustetusta leivoksesta.

Nyt on aika hyödyntää tämä lupaus. Karkkilassa kävijälle tai asujalle pitää jäädä hyvä maku suuhun.

Karkkilan kaupungin sivistystoimi on tunnettu vahvasta kulttuuristaan ja se on vaalinut myös kautta aikain monenlaisia kädentaitoja. Karkkilalaisten käsissä rautakin on taipunut moneksi. Niinpä haastan kaikki leivonnasta kiinnostuneet karkkilalaiset kädentaitajat virittämään taitonsa uudelle tasolle ja luomaan Karkkilalle omat nimikkotuotteet, joita saa vain Karkkilasta.

Sarjoja on kaksi: yleinen ja alle 12-vuotiaat. Aiheena Karkkila-leivos.

Voit tuunata itsellesi tuttua reseptiä tai loihtia kokonaan uutta, mutta kilpailutuotteen tulee jotenkin ilmentää karkkilalaista omaleimaisuutta. Tuotteen tueksi voit loihtia kiehtovan tarinan.

Ilmoittautuminen: Ilmoita osallistumisestasi 25.7. mennessä sähköpostilla: arto.jormalainen@karkkila.fi : Nimi yhteystietoineen, sarja ja tuotteen nimi ja mahdollinen tarina.

Valmiit leivokset (5 kpl) voi toimittaa lauantaina 3.8. klo 9.30 – 11 Kukulele-festivaaleille Fagerkullan Pakariin, missä tarkoin valittu raati arvioi loihditut tuotteet ulkonäön ja maun perusteella. Myös yleisö voi äänestää suosikkinsa loihdituista tuotteista ulkonäön perusteella.  Tapahtuman organisoi Karkkilan Ukuleleyhdistys yhdessä Karkkilan Marttojen kanssa. Tarkemmat ohjeet leivosten toimittamisesta ilmoitetaan lähiaikoina.

Kaikki kilpailuun osallistuneet saavat kunniakirjan osallistumisestaan ja voittajat saavat palkinnoksi valita itselleen mieleisen kurssin Karkkilan työväenopiston kurssitarjonnasta. 

Voittotuotteet saavat tilansa myös kaupunkimarkkinoinnissa erityistuotteena.

Nyt hihat heilumaan ja jauhot pöllyämään!

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi