Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Karkkilan kaupunki kiittää onnistuneista Karkkipäivistä kaikkia mukana olleita

6.3.2020

Karkkilan kaupunki järjesti Karkkipäivät lauantaina 15.2. Tapahtuma sai ihmisiä mukavasti liikkeelle, sillä yli 1000 henkeä vieraili Konepajahallilla päivän aikana. Eniten väkeä oli paikalla puolen päivän aikoihin, jolloin mm. palkittiin Vuoden 2019 karkkilalainen sekä vuonna 2019 kulttuurin ja urheilun saralla menestyneitä karkkilalaisia. 

Kaupunginjohtaja Tuija Telén kertoo tunnelmista näin: ”Kokemukset Karkkipäivistä ovat erittäin myönteiset. Tapahtuma onnistui hyvin ja koko päivän ajan messuilla oli oikein kiva pöhinä. Kiitän kaikkia messuesittelijöitä ja vierailijoita! Saadut suulliset ja kirjalliset palautteet niin karkkilalaisilta kuin muualtakin tulleilta vierailta olivat erittäin rohkaisevia. Ilman muuta jatkamme Karkkipäivien järjestämistä tulevaisuudessa.” 


Kuva: Kaupunginjohtaja Tuija Telén esittelee uutta Karkkila-postikorttia Jaska Halttuselle. 

Yli 60 näytteilleasettajaa ja koko päivä ohjelmaa

Karkkipäivien messuilla oli esittäytymässä yli 60 paikallista näytteilleasettajaa. Esittelyssä olivat laajasti niin kaupungin omat kuin karkkilalaisyritysten palvelut; tarjolla oli ajankohtaista tietoa mm. työpaikoista, koulutustarjonnasta, asumisesta ja terveydenhoidosta sekä juhlapalveluista. 

Yhdistysten tarjoamat monipuoliset harrastusmahdollisuudet olivat esillä laidasta laitaan. Liikuntajärjestöt, taidekoulut ja muut kulttuuritoimintaa tarjoavat tahot antoivat panoksensa tapahtumaan. Ohjelmalavalla nähtiin koko päivän ajan eri-ikäisten esittämää ohjelmaa, mm. musiikki- ja tanssia.  Messuosastoilta löytyi monenlaisia myyntipisteitä sekä paljon maksutonta puuhaa ja tekemistä niin lapsille kuin aikuisille. Kävijöitä palvelivat useat kahvilat ja herkkupisteet niin sisällä kuin ulkona. Pihalla oli mahdollisuus poniratsastukseen, ja näytillä oli myös Juha Salon ralliauto. 


Kuva: Karkkilan II Ukulelebändi esiintyy, ja I Ukuleleorkesterin johtaja Erkki Kuuttila kuvaa esitystä. 

Kaupunki kiittää saamistaan palautteista 

Kaupungin infopisteellä järjestettiin yleisökilpailu, jossa pyydettiin palautetta Karkkipäivistä. Vastauksia saatiin oikein mukavasti, mistä suuret kiitokset kaikille. Monet ylistivät tapahtumaa sen ihanasta, rennosta lämminhenkisestä ilmapiiristä, suuresta vaivannäöstä messuosastojen rakentamisessa sekä laajasta messutarjonnasta. Jotkut olivat palautelappuihin kirjoittaneet muitakin kiittäviä terveisiä kaupungille.

Kehittämisideoissa toivottiin mm. lisää penkkejä, roskiksia ja opastekylttejä messualueelle sekä enemmän tapahtuman markkinointia. Tapahtumapaikasta annettiin palautetta sekä esim. esiintymislavan sijoittamiseen ja äänentoiston liittyen tuli joitakin ehdotuksia. 

Messujen näytteilleasettajille on lähdössä oma palautekysely lähipäivinä.  

Kaupunki kiittää palkintoja lahjoittaneita ja onnittelee arvonnassa voittaneita 

Lopuksi kaupunki kiittää näytteilleasettajia, jotka lahjoittivat yleisöarvontaan palkintoja. Niitä saatiin seuraavilta yrityksiltä ja yhdistyksiltä: Auto-Kehä, Cool Time, Karkki-Rasti, Koivisto Studio, Kuntokeskus Balanssi, Kustannus Mäkelä, Pikku-Leppis ja Sola-Sali. 

Kaikille yleisöarvonnassa voittaneille on palkinnot toimitettu.  Onnea vielä kaikille palkintoja voittaneille!

Toivottavasti tapaamme ensi vuonna Karkkipäivillä! Kuva: Alénin karkkivaunu oli mukana Karkkipäivällä. 


Lisää kuvia julkaisemme lähiaikoina Karkkipäivien alasivulla: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Karkkipaivat

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi