Valikko Etsi
 
Tiedotteet

TOPI- Karkkilan junan kesäaikataulu 6.6. - 31.8.2023

5.6.2023


TOPI- Karkkilan juna ihastuttaa matkailijoita Karkkilan keskustan reiteillä myös tänä kesänä. Hyppää TOPIn kyytiin joko Karkkilan linja-autoasemalta tai reitin varrelta!

TOPI- kuljettaa matkalaisia tiistaisin klo 12 - 17.30, perjantaisin klo 9 - 15 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.30 - 15. Matkustaminen TOPIssa on maksutonta.

Reittiaikataulut löydät tästä linkistä (pdf-liite).

TOPIn reitit kulkevat Karkkilan käyntikohteiden ja nähtävyyksien ohitse. Reitti lähtee aina Karkkilan linja-autoasemalta (Huhdintie 10-12)  torin ja kirkon ohitse kohti Vattolan uimarantaa. Uimarannan lenkin jälkeen suunnataan Tehtaan Hotellin ja Suomen Valimomuseon ohitse Haukkamäkeen ja Fagerkullaan Karkkila-Högforsin työläismuseoalueelle.

Tiistaisin TOPI jatkaa museoalueelta Pusulantietä Haapalaan Lemmointielle. Lemmointien lenkin jälkeen takaisin Pusulantielle, ja sieltä kaupungintalon ja Ala-Emalin pysäkeille, josta pääsee sopivasti vaikkapa Karkkilan Koskireitille, kirjastoon sekä Ala-Emalin ja Konepajahallin käyntikohteisiin. Kaupungintalon ja Ala-Emalin pysähdysten jälkeen TOPI jatkaa kohti Helsingintietä Milliksen ja koirapuiston ohitse. Kääntöpaikka on Yrittäjäntiellä V.Leinon pihassa (Koskireitille ja Pitkälänkoskelle Laarintietä on noin 0,8 km) sekä Helsingintiellä Auto-Kehän pihassa.

Perjantain reitti on alkumatkaltaan linja-autoasemalta Fagerkullan museoalueelle sama aina Pusulantien ja Vanha Turuntien risteykseen asti, josta matka jatkuu suoraan Lemmointielle ja sieltä Köyliöntietä Nahkion Maatalouskonemuseon pysäkin kautta Vihdintielle. Nahkion pysäkiltä on mahdollista patikoida vaikkapa Lemmoinvuorelle. Vihdintieltä matka jatkuu kaupungintalon ja Ala-Emalin pysäkeille, jonka jälkeen TOPI suunnistaa Helsingintietä  Yrittäjäntien (V.Leino) ja Helsingintien (Auto-Kehä) kääntöpaikoille.

Lauantaisin ja sunnuntaisin ajetaan linja-autoasemalta  keskustan - uimarannan - Haukkamäki/Fagerkullan nähtävyyksien ohitse. Pysähdykset jälleen kaupungintalolla ja Ala-Emalilla, Helsingintien kääntöpaikka on markettien liikenneympyrän kohdalla.

TOPIn säännöllisestä reittiliikenteestä vastaa Karkkilan kaupunki. Paikkavaraukset ja tiedustelut Karkkilan matkailuneuvonta - Visit Karkkila, visitkarkkila@karkkila.fi, 044 4675 514. Aikataulut löytyvät täältä: karkkila.fi ja visitkarkkila.fi (linkit avautuvat uudelle välilehdelle)

TOPI- Karkkilan junan voi varata myös yksityisajoihin, tiedustelut Toikkakiinteistöt Oy toikkakiinteistot@gmail.com.

Tervetuloa TOPI- Karkkilan junan kyytiin!

Kuvassa on Topi-Karkkilan juna kuvattuna Högforsin ruukkialueella lähdössä kesäliikenteeseen. 

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi