Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Perinteinen Juhannustori Karkkilan kauppatorilla Juhannusaattona. Harjukatu suljettu liikenteeltä to 20.6. klo 18 - pe 21.6. klo 18 Tammelantie/toriliittymä - R-kioskikiinteistö.

20.6.2019

Juhannusaaton vietto aloitetaan Karkkilassa tuttuun tapaan kauppatorilta.Tervetuloa juhannusostoksille, torikahville ja tapaamaan tuttuja Karkkilan keskustan ytimeen! Myös kaupungin paikalliset yritykset ovat palveluksessanne. Torialuetta laajennetaan torin viereen Harjukadulle, että kaikki kauppiaat ja asiakkaat mahtuvat paremmin torialueelle. Tori on avoinna klo 7 - 14.

Juhannustorin järjestelyistä johtuen Harjukatu on suljettuna Tammelantien toriliittymän ja  R-kioskikiinteistön välisellä osuudella torstaista 20.6. klo 18  juhannusaaton iltaan klo 18. Harjukatu toimii juhannustorin laajennettuna torimyyntialueena.

Sisäänkäynti K-Market Huhdintien pysäköintialueelle on Salinmäenkadun suunnasta Pirttikadulta. Pysäköintitilaa on katupaikkojen lisäksi mm. Asemanrannassa, kaupungintalon läheisyydessä (Valtatie/Takkointie) ja Nyhkälän koulun piha-alueella.

Kauppatorin lisätiedot

Leppoisaa Juhannusta kaikille!


Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi