Valikko Etsi
 
Tiedotteet

Kaupungintalokiinteistön kulkujärjestelyihin muutoksia 2.4.2024 alkaen    

28.3.2024


Kaupungintalokiinteistön kulkujärjestelyt muuttuvat 2.4. alkaen Tekopa Oy:n uudistustöiden vuoksi. Ensivaiheen työt kestävät arviolta noin kuukauden.

Kaikki kulku kaupungintalolle ja kirjastoon kaupungin keskustan suunnasta hoidetaan kartassa osoitetun sinisen reitin mukaisesti. Kävellen pääsee Valurinkadun suunnasta asioimaan entiseen tapaan kirjastossa ja kaupungintalolla.  

Liikennöinti ja jalankulku kaupungintalolle ja kirjastoon keskustan suunnasta osoitetaan liikennemerkein, ja työmaa-alue rajataan puomein. Työmaa-alue on merkitty karttaan punaisella viivalla, ja liikkuminen alueella on kielletty.

Uudistustöiden ensivaiheen aikana kaupungintalokiinteistön kirjastonpuoleinen yläpaikoitusalue lähellä Ala-Emalia on suljettuna ja kirjaston edustalle parkkeeraaminen on kielletty.

Töiden vuoksi myös kirjaston inva-pysäköintipaikkojen sijainti muuttuu 2.4. alkaen väliaikaisesti. Tekopan seinustalle tulee kaksi inva-parkkipaikkaa kirjaston puoleiseen päätyyn, ja siinä on paikoitus myös muille kaupungintalokiinteistön asiakkaille. Lisää parkkipaikkoja löytyy karttaan merkityltä P-alueelta.

Kaupungintalokiinteistöön asioimaan tulevien kannattaa seurata tarkoin liikennemerkein opastettuja ajo- ja kävelysuuntia. Uudistustyöt jatkuvat koko kesän, ja pyrimme tiedottamaan muutoksista töiden edetessä. 

Pahoittelemme töistä aiheutuvia muutoksia liikkumiseen kaupungintalolla ja kirjastossa!

Matkailijan Karkkila »
Karkkilan kaupunki »
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi